Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ Ο ΣΤ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ…



Με υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα θα εμφανισθεί η Δόξα Κορωπίου, ύστερα από τα βάσανα που πέρασε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το κλείσιμο συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό της Καλλιθέας αλλά και του Α.Ο. Κορωπίου Σταύρο Ηλιόπουλο, δείχνει την διάθεση παραγωγής έργου που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου, ατμόσφαιρα που τείνει να επηρεάσει προς το θετικότερο τον (δύσπιστο πλέον) φίλαθλο κόσμο της περιοχής.
Η ανακοίνωση της Δόξας είναι ενδεικτική της προσπάθειας που καταβάλλεται από την δραστήρια διοίκηση του κ. Λιακούτση αλλά και τον ευμενή αντίκτυπο που έχει στους (επιχειρηματικούς και άλλους) παράγοντες της περιοχής: «Ο αγώνας της ομάδας της Δόξας Κορωπίου να παραμείνει στην Α’ κατηγορία, το κοινωνικό έργο και η προσπάθεια του συγκεκριμένου σωματείου για τον μαζικό αθλητισμό (ακαδημίες), είχε αποτέλεσμα την αναπτέρωση της εμπιστοσύνης φίλων του συλλόγου από την περιοχή, οι οποίοι συνέτρεξαν στην ανασυγκρότησή του.
Ήδη, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή Κορωπίου, έκανε δώρο τα έξοδα του προπονητικού τημ της ανδρικής ομάδας, χωρίς όμως την δημοσιοποίηση του ονόματός του!
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Λιακούτσης και τα μέλη της διοίκησης της Δόξας Κορωπίου τον ευχαριστούν δημόσια για την μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξε στον σύλλογο, κι ευελπιστούν να φανούν αντάξιοι αυτής. Ύστερα απ’ αυτήν την χορηγία, η ομάδα της Δόξας Κορωπίου ήλθε σε συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή Σταύρο Ηλιόπουλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money