Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΜΠΑΡΑΖ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ


Το 2-1 από τον Καζαντζή στο 85'.
Η Θύελλα στάθηκε ανώτερη του Α.Ο. Ζευγολατιού και επιβλήθηκε γηπεδούχος με 2-1 κάνοντας σημαντικό βήμα προς την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και η πρώτη της καλή φάση σημειώθηκε στο 14’ όταν από κόρνερ του Χαρακτίδη ο Αθανασόπουλος έκανε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας την μπάλλα άουτ. Στο 17’ η σέντρα του Χαρακτίδη από τα αριστερά πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον Αθανασόπουλο. Δύο λεπτά αργότερα (19’) ο Χαρακτιδης (κορυφαίος του γηπέδου) έκανε σέντρα αλλά ο Αυγέρη πρόλαβε τον Καζαντζή που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.
Σε άλλη μια προσπάθεια στο 22’ ο Χαρακτίδης εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Αθανασόπουλος αμαρκάριστος υποχρέωσε τον τερματοφύλακα Μητσόπουλο σε ενστικτώδη απόκρουση. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού (στο 29’) σε μια ευκαιρία των φιλοξενουμένων να σκόραρουν ο Γεώργαρης με σουτ από το ύψος της περιοχής τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσιούλη. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σουτ στο 42’ του Αθανασόπουλου που ευνοήθηκε από την κεφαλιά-πάσα του Καζαντζή και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούσει σε κόρνερ. Η υπεροχή της Θύελλας ήταν ξεκάθαρη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει. Ότι δεν έγινε στο πρώτο μέρος έγινε στο δεύτερο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και στο 47’ με τον Χαρακτίδη ο οποίος με μαγικό τρόπο απέφυγε τον αμυντικό και πλάσσαρε τον Μητσόπουλο στην απέναντι γωνία κάνοντας έτσι το 1-0. Ο ρυθμός δεν έπεσε και στο 51’ ο Καζαντζής κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή (περίπου στα 18 μέτρα) και ο Χαρακτίδης να εκτέλεσε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Το παιχνίδι στο διάστημα 53’-60’ εξελίχθηκε αμφίρροπο με το Ζευγολατιό να παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς όμως κάποια καλή ολοκληρομένη ευκαιρία. Η Θύελλα επέμεινε και σε αντεπίθεση στο 62’ με τον Χαρακτίδη από τα δεξιά πραγματοποίησε σέντρα-σουτ αλλά η μπάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Το Ζευγολατιό αντέδρασε και  στο 70’ ο Ζάχος να ελίχθηκε από τα δεξιά και να σέντραρε στο Μυριώνη που έκανε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (72’) ήρθε η ισοφάριση όταν ο Ζάχος εξαπέλησε διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Μυριώνης μπήκε στην πορεία της μπάλλας και με κεφαλία ψαράκι έκανει το 1-1. Η Θύελλα θέλοντας να χτυπήσει το τρίποντο ξαναβγήκε μπροστά και στο 82’ όταν ο Καζαντζής μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντούνη, κατάφερε να περάσει τον Μητσόπουλο αστόχησε από την γωνία της μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 85’ ο Χαρακτίδης κυνήγησε μια χαμένη μπαλλιά και κατάφερε να κλέψει την μπάλλα από τον Αντωνόπολου, προχώρησε μπήκε στην περιοχή και με πάσα στο δεύτερο δοκάρι λέγοντας στο Καζαντζή «πάρε-βάλε» έδωσε του τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του (2-1).
Καλή η διαιτησία από τους Μιχαηλίδη – Σοφό, Παγουρά (Βοιωτίας).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τσέλιος, Στάφα (74’ Προδρόμου), Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (78’ Μουλλάκης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (66’Δημεσπύρα).
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Μητσόπουλος, Παληός, Πεναίσης, Αυγέρης, Αντωνόπουλος, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος (65’ Μπούκης), Γ. Καραΐνδρος, Μυριώτης, Λούβρης (68’ Ζάχος), Γεώργαρης (52’ Δ. Καραΐνδρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money