Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΝΕΟΙ – Β' ΦΑΣΗ: ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ


Το γκολ του Αντζελίνο

Μετά από αμφίρροπο και πολύ ενδιαφέροντα αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο γήπεδο Παιανίας παρουσία 300 περίπου θεατών, οι Νικητές επεβλήθησαν της Θύελλας με 2-0 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος νέων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Νικητές διατήρησαν ελαφρά υπεροχή στις κινήσεις αλλά δεν ήταν επικίνδυνοι επιθετικά, όπως άλλωστε και η Θύελλα, που προσπαθούσε μέχρι την αντίπαλη μεγάλη περιοχή αλλά δεν είχε τελειώματα.
Στο δεύτερο 45λεπτο, η Θύελλα προσπάθησε περισσότερο και στο 66’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπαϊρακτάρη ενώ στο επόμενο λεπτό (67’) ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Παπαδογιωργάκη, ο οποίος κατάφερε και αλλοίωσε το σουτ του αντιπάλου κυνηγού, σώζοντας την εστία του από σίγουρη παραβίαση.
Οι Νικητές ξαναπήραν πρωτοβουλίες μετά το 75’ και στο 86’ ο Αντζελίνο σημείωσε το 1-0 ενώ στις καθυστερήσεις (92’) ο Αυλωνίτης πέτυχε το 2-0, καθώς οι απογοητευμένοι παίκτες της Θύελλας είχαν εκνευρισθεί. Στο 93’ απεβλήθη ο Βασκούδης για εξύβριση… Διαιτητές: Κορδολαίμης – Ντόστης, Προδρομίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money