Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ




Διαιτητικό όργιο κατήγγειλε η Ατλαντίς εις βάρος της από τον διαιτητή Θανάση Ζαχαρόπουλο, στον οποίο καταλογίζεται επιπλέον ειρωνική και αντιαθλητική συμπεριφορά (έλλειψη αθλητοπρέπειας), απέναντι σε παράγοντες και προπονητές ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής, που προσπάθησαν να συζητήσουν ευγενικά μαζί του και τους αντιμετώπισε σαν «σκουπίδια»!
Από το 15’ λεπτό του αγώνα που ο διαιτητής απέβαλε τον σέντερ-μπακ της Ατλαντίδος Καγιά, με αναίτια 2η κίτρινη κάρτα, φάνηκαν οι προθέσεις του συγκεκριμένου, μας είπαν εκπρόσωποι της Ατλαντίδος, οι οποίοι δεν είναι φανατικοί ούτε είχαν λόγο να διαμαρτύρονται… Όμως, ο κ. Ζαχαρόπουλος, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε ο σύλλογος, εκνεύρισε και προσέβαλε αρχικά παίκτες και παράγοντες των αντιπάλων ομάδων με αρκετά σφυρίγματά του, ενώ υποστηρίζουν επιπλέον ότι ουσιαστικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με το εντελώς ανύπαρκτο πέναλτυ που σφύριξε στο 94’ (κατ’ άλλους στο 97’), σε φάση που δεν υπήρξε κάν επαφή μεταξύ των παικτών!!!
Αποτέλεσμα των αψυχολόγητων ενεργειών του ανώριμου και ανεπαρκή (όπως αποδείχθηκε) για το συγκεκριμένο παιχνίδι διαιτητή, αποτέλεσαν τα απαράδεκτα επεισόδια στο τέλος του αγώνα και οι αποβολές παικτών της νικήτριας ομάδας, που επίσης δεν είχε λόγο να διαμαρτύρεται αφού κέρδισε!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ
«Ο Α.Ο. Ατλαντίς διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Ζαχαρόπουλου στον αγώνα με τους Νικητές. Ο διαιτητής απέβαλε άδικα μόλις στο 15’ λεπτό τον ποδοσφαιριστή μας Καγιά, με δύο κίτρινες κάρτες στα πρώτα του δύο μαρκαρίσματα, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες! Παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα μας ισοφάρισε 1-1 αλλά ο διαιτητής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 94' που ποδοσφαιριστής των Νικητών βούτηξε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτυ, αντί να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο! Είναι η πρώτη φορά εφέτος που διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία, ελπίζουμε και η τελευταία. Κλείνοντας, συγχαίρουμε τους δύο βοηθούς διαιτητές, που δεν επηρεάστηκαν από την κάκιστη διαιτησία του κ. Ζαχαρόπουλου».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money