Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΚΑΛΥΒΙA: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 11 π.μ., στο Δημαρχείο Σαρωνικού (Καλύβια), θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου (ΠΑΟ) Καλυβίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: Α) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, έγκριση – απαλλαγή Δ.Σ. Β) Προϋπολογισμός περιόδου 2015-2016. Γ) Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 9 μ.μ. στα γραφεία του σωματείου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν εγγράφως και οι υποψήφιοι να είναι ταμιακώς τακτοποιημένοι.
Σε περίπτωση μη απαρτίας στις 6/6, η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 11 π.μ. στον ίδιο χώρο.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο αποχωρών πρόεδρος Ν. Φωτόπουλος δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα και γίνονται διαβουλεύσεις για την ανάληψη της ομάδας από ντόπιους παράγοντες. Μεταξύ των ονομάτων που ακούσθηκαν ήταν και αυτό του δημοτικού συμβούλου και μέχρι πρόσφατα παίκτη του συλλόγου Βασίλη Μπούτση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money