Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–2



Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανσταυραϊκός και Συκάμινο, που παρατάχθηκε με 11 παίκτες! Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν από την αρχή και προηγήθηκαν στο 3’ με τέρμα του Σάκκα (1-0).
Οι ελλιπείς φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Γκας και στο 38’ χαμένη ευκαιρία του Λάμπρου.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (49’) ο Πανσταυραϊκός σε οργανωμένη επίθεση διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Γιάννη Κατσαρή (2-0).
Στο 52’ ο Τσαγκαρακης ανάγκασε τον Κουκουβάο σε ασθενή απόκρουση και από κοντά ο Μπάρο μείωσε 2-1.
Το ματς απέκτησε ρυθμό, με τους αντιπάλους να ψάχνουν το γκολ και να υπάρχουν ελεύθεροι χώροι στις άμυνες. Αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν το παιχνίδι, με 3-4 τετ-α-τετ που ο εξαιρετικός Οσμάν «διατήρησε» το Συκάμινο στο ματς.
Πάντως, στο 80’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκας, ο Κάλια ισοφάρισε 2-2! Και στο 88’ ο Τσαγκαράκης πέτυχε κι άλλο γκολ αλλά το ακύρωσε η βοηθός Καραβά ως οφ-σάιντ!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Σμυρνή, Καραβά.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Κουκουβάος, Ατάλογλου (85’ Λάσκαρης), Σκλήβας, Λατσούνας, Μυκωνιάτης, Γιάν. Κατσαρής, Μπάσα, Βαγγ. Κατσαρής, Σάκκας, Καπάι, Γκιόμι (80’ Μήτρου).
ΣYKAMINO: Οσμάν, Κάλια, Γκας, Φώτος, Σακαράκας, Σουβατζής, Μπάρο, Τούκας, Τσαγκαράκης, Λάμπρου, Παπαδάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money