Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 34ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ




ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με πολύ άγχος κι από τις δύο ομάδες. Καλύτερα τα Καλύβια, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στα δύο ημίχρονα, διατηρώντας ελαφρά εδαφική υπεροχή. Μάλιστα, στο πρώτο 45λεπτο (24’) ο Τίμος Τσομπανάκης είχε δοκάρι με σουτ εξ αποστάσεως.
Οι φάσεις μπροστά στα τέρματα δεν ήταν πολλές αλλά στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφθασαν περισσότερες φορές και με μεγαλύτερες αξιώσεις στα καρέ του Μαμάη. Σε μια απ’ αυτές, στο 54’, ο Χριστόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, παρά το μαρκάρισμα από αμυντικούς και το κλείσιμο της γωνίας της εστίας από τον Μαμάη!
Στο υπόλοιπο παιχνίδι φάνηκε ότι η Άνοιξη δεν διέθετε την απαραίτητη επιθετική δύναμη για να ισοφαρίσει, παρ’ ότι απείλησε προς το τέλος με «γεμίσματα» στην περιοχή του τερματοφύλακα Κόλλια, που δεν αιφνιδιάσθηκε ποτέ…
Αντίθετα, τα Καλύβια βγήκαν 3-4 ακόμη φορές σε θέση βολής, κυρίως με πλαγιοκοπήσεις και με «στημένα», αλλά τα «τελειώματα» των φάσεων ήταν άστοχα ή τα απέκρουσε ο έμπειρος Μαμάης. Ξεχώρισε η ηγετική φυσιογνωμία του Ηλία Λάζαρη στην άμυνα των Καλυβίων, ο οποίος καθοδηγούσε σε πολλές περιπτώσεις τους νεαρούς συμπαίκτες του…
Διαιτητές: Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Γιαννούλας, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Μασουράκης, Μάτι, Θεοφ. Τσομπανάκης (46' Γκίνης), Χριστόπουλος (80' Χασουράκης), Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώκος, Κολώτας, Κυριάκης (67' Μπιτζηλαίος), Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λυγομένος, Γιομπάδαλης (60' Ραΐσης), Σκούρας, Παπιδάκης (46' Ζέγκος-Λακαφώσης), Λαγαστής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ K. AXAΡΝΩΝ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 5-3
Δραματικό παιχνίδι, με εναλλαγές του σκορ! Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 αλλά με γενναία αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ και πέρασαν μπροστά με 3-2! Στο β’ μέρος κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληξε ισόπαλο, ο Αχιλλέας σημείωσε δύο τέρματα στο 90’ και το 94’! Ο Παθιακάκης βρίσκεται πλέον σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσάκαλο (2), Καραγιαννίδης (2), Καραπαναγιώτης από πλευράς Αχιλλέα και οι Αγγελίνας, Σωτηρόπουλος, Μ. Τασιούδης από πλευράς Παθιακάκη.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Ρούντος. Στο 94’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Αβραμόπουλος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Μπούλιας (58’ Αναπλιώτης), Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος (46’ Τσαναχτσίδης), Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης, Καλογήρου (63’ Σούρμπης), Καρβούνης, Τσάκαλος, Μιχαλόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Βουρτσάνης (46’ Ρακιτζόπουλος), Μπάσολι, Τζάος, Τσίγκος, Αγγελίνας, Πετράκης, Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος, Γκέος (58’ Ντρένοβα), Ράπτης (68’ Αντεριώτης).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–0
Μετά από πολύ ήρεμο παιχνίδι, η ανώτερη Βουλιαγμένη επικράτησε –σε ρυθμό ρελαντί- της Δόξας με 2-0. Τα τέρματα πέτυχαν ανά ένα σε κάθε ημίχρονο, ο Σταυρόπουλος στο 22' και ο Χριστόπουλος στο 60' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ. Στο 15’ φοβερό σουτ του Καρδαμίτση τράνταξε την οριζόντια δοκό του Δαμίγου.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Λάμπρος, Πανούτσος. Το ματς άργησε να αρχίσει περί τα 20’ λεπτά επειδή ο γιατρός του αγώνα αντιμετώπισε αιφνίδιο οικογενειακό πρόβλημα και ο αντικαταστάτης του έφθασε στο γήπεδο τςη Βουλιαγμένης με την ανωτέρω καθυστέρηση.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Α. Λιόλιος, Αντάρτης, Καραμέτος, Σταυρόπουλος (68' Μπεγκάι), Παπαβασιλείου (78' Χατζηνικολάου), Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Πουλάι, Χριστόπουλος Μαρίου (60' Κορδάς).
ΔΟΞΑ Α.Α.: Δαμίγος (59' Σιώρας), Νερούτσος, Σούλης, Μπίκλης, Ασημακόπουλος, Κούταντζης, Μάρκου, Παρασκευόπουλος, Λιανός, Γκίνι, Γκόγκος (30' Κάνδηλας).

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3–1
Πιο δύσκολα απ’ ότι μαρτυράει το τελικό αποτέλεσμα νίκησε ο πρωτοπόρος και σχεδόν πρωταθλητής Νικολακάκης το μαχητικό (και μάλλον υποβιβασμένο) Καπανδρίτι, που διεκδίκησε τον βαθμό ή και βαθμούς μέσα στο γήπεδο της Αγίας Άννας!
Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Μητσέας με σουτ (1-0) και στο 35’ ο Πιτσούνης εκτέλεσε πέναλτυ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαχούμας. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Εγιουρούμ είχε δοκάρι και στο 39’ τραυματίσθηκε (για πολλοστή φορά εφέτος) ο νεαρός Καβάσης, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του Νικολακάκη…
Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Καραμπιτιάνη (1-1) αλλά δεν χάρηκαν για πολύ την επιτυχία τους, διότι ο νεοεισελθών Σάββας με κοντινό πλασέ πέτυχε στο 43’ το 2-1.
Στο β’ μέρος το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, το Καπανδρίτι κράτησε καλά τις θέσεις του και ο Νικολακάκης με δυσκολία εύρισκε διαδρόμους. Πάντως, η οξυδέρκεια του Καλλέρη στο 68’, του επέτρεψε να πιάσει ευθύβολο σουτ από 20 μέτρα και να σημειώσει το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Καρράς – Βάλλας, Στάσης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Θεοφανίδης, Καλογερόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (65' Πανίδης), Βλαντόιου (78' Μουκάνης), Καβάσης (40' λ.τρ. Σάββας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Παπαγεωργίου (70' Στ. Σδράλιας), Νικολόπουλος, Αλιάι, Σελίστα (83' Μαντάς), Βλάχος, Μελιράς, Κάκαρης, Αθανασόπουλος, Καραμπιτιάνης (68' Φίλ. Σδράλιας).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1–2
Μεγάλη νίκη, που μπορεί να χαρακτηρισθεί σωτηρίας, κατέκτησαν οι Νικητές επί της Ατλαντίδος, στο ντέρμπυ της Ανθούσας. Πολλή δύναμη, νεύρα, ένταση, 3 αποβολές και γκολ με ανύπαρκτο πέναλτυ, επισφράγισαν την αναμέτρηση! Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι δεν δημιούργησαν μεγάλες φάσεις και η φάση που μονοπώλησε τα σχόλια των θεατών, ήταν η αποβολή στο 15’ του Καγιά με 2η κίτρινη κάρτα, πριν καλά-καλά ο παίκτης έλθει σε επαφή με τους αντιπάλους του!
Στο β’ ημίχρονο (46’) οι Νικητές προηγήθηκαν με γκολ του Μπλέτα (0-1). Ακολούθησε σκληρή μάχη και πέναλτυ που κέρδισε στο 58’ η Ατλαντίς. Το εκτέλεσε ο Παπαπέτρου και ισοφάρισε 1-1. Όσο η ώρα περνούσε, η Ατλαντίς κρατούσε περισσότερο την μπάλλα και προσπαθούσε να επιτεθεί με προσπάθειες του Γκατεντασβίλι. Από την άλλη, οι Νικητές είχαν επικίνδυνες αντεπιθέσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι το 94’ (κατ’ άλλους στο 97’) που ο διαιτητής είδε πέναλτυ υπέρ των Νικητών ενώ οι θεατές δεν είδαν επαφή παικτών στην συγκεκριμένη φάση. Το πέναλτυ κτύπησε επιτυχώς ο Παν. Αντωνόπουλος και διαμόρφωσε το 1-2.
Αμέσως μετά τον καταλογισμό του πέναλτυ απεβλήθησαν 2 παίκτες των Νικητών, οι Ντούσης και Βαγγ. Αντωνόπουλος, οι οποίοι έβρισαν αντιπάλους. Μετά την λήξη του ματς ακολούθησαν επεισόδια για 15' περίπου λεπτά.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης (57’ Κατσίμπρας), Παπαπέτρου, Μπενέκος, Καγιάς, Παππάς, Μπερέτης (88’ Σβόλης), Τσαδήμας, Γκατεντασβίλι, Πανόπουλος, Δριλάκης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Κορωνιάς (66’ Σωτηρόπουλος), Πανουσόπουλος, Παν. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Ντούσης, Χαρίσης (86’ Τζούφι), Μαλάι, Τσουκαλάς, Τσούκα, Μπλέτα (75’ Βαγγ. Αντωνόπουλος). 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ
«Ο Α.Ο. Ατλαντίς διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Ζαχαρόπουλου στον αγώνα με τους Νικητές. Ο διαιτητής απέβαλε άδικα μόλις στο 15’ λεπτό τον ποδοσφαιριστή μας Καγιά, με δύο κίτρινες κάρτες στα πρώτα του δύο μαρκαρίσματα, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες! Παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα μας ισοφάρισε 1-1 αλλά ο διαιτητής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 94' που ποδοσφαιριστής των Νικητών βούτηξε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτυ, αντί να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο! Είναι η πρώτη φορά εφέτος που διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία, ελπίζουμε και η τελευταία. Κλείνοντας, συγχαίρουμε τους δύο βοηθούς διαιτητές, που δεν επηρεάστηκαν από την κάκιστη διαιτησία του κ. Ζαχαρόπουλου».

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–0
Άνετη επικράτηση του Σαρωνικού επί του Διονύσου σε παιχνίδι με τους γηπεδούχους καλύτερους σε οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Με την έναρξη του αγώνα ο Σαρωνικός παραλίγο να σημειώσει τέρμα, όταν σε σέντρα-σουτ του Ναυπλιώτη, η μπάλλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του νεαρού Τασιούλα! Μετά, το ματς ήταν μοιρασμένο, χωρίς φάσεις.
Όμως, στο 21’ ο Αλεξίου άνοιξε το σκορ με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ (1-0).
Ο Διόνυσος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 41’ είχε κλασική ευκαιρία με τον Δρόσο αλλά ο Καραλής έδιωξε σε κόρνερ, με εντυπωσιακή απόκρουση.
Δύο λεπτά αργότερα (43’) ο Χατζημιχαηλίδης ενεργώντας έξυπνα, έδωσε πάσα με τακουνάκι στον Τσώκο, κι αυτός πέτυχε από κοντά το 2-0. Στο 55’ τραυματίσθηκε ο Κετέογλου (σχίσιμο στο φρύδι) και αντικαταστάθηκε από τον Μαλατάνο.
Στο 73’ ήταν σειρά του Χατζημιχαηλίδη να σκοράρει, με «ζυγισμένη» κεφαλιά, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Τοπάλογλου. Ο ίδιος παίκτης παραλίγο να σκοράρει εξίσου εντυπωσιακά, όταν σε απ’ ευθείας σουτ (μετά από σέντρα του Τσώκου), η μπάλλα έφυγε άουτ.
Ο Διόνυσος είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά οι παίκτες του δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Πιο χαρακτηριστικές, ήταν οι ευκαιρίες του του Καρατσίκου στο 65’ και του Αγγελόπουλου στο 83’.
Καλή η διαιτησία των Κ. Κορωνιά – Βιντσετζάτου, Δατσέρη.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Γεσιλάι, Ζουμπουρλής, Κετέογλου (57' Μαλατάνος), Τσιγαρίδας, Ν. Πάτσιος (46' Τοπάλογλου), Πανταζής (83' Θεοδωρίδης), Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Τασιούλας, Φαραντάκης (71' Απ. Γκέσουρας), Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος (76’ Αρκαντίνης), Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος, Δρόσος, Σιδηρόπουλος, Χ. Ραυτακόπουλος (46' Αγγελόπουλος).

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 5–1
Ο Ωρωπός κυριάρχησε στο β’ ημίχρονο ενώ ο Αφιδναϊκός κράτησε καλά μέχρι το 50’ λεπτό… Η δυναμική αναμέτρηση είχε δύο «θύματα» λόγω αποβολών. Στους γηπεδούχους, μόλις επέστρεψε από τιμωρία ο Βολιώτης, απεβλήθη στο 34’ με 2η κίτρινη κάρτα ο Γκλιάτης ενώ είχε προηγηθεί η αποβολή του Τάτση, των φιλοξενουμένων, μόλις στο 18’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, για πάτημα στον Παπαγεωργίου εκτός φάσης!
Το σκορ (1-0) άνοιξε ο Παπαγεωργίου στο 14’ αλλά ο Κλίσι στο 28’ ισοφάρισε 1-1, παρ’ ότι ο Αφιδναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες σ’ εκείνο το διάστημα του παιχνιδιού.
Στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός ήταν εξαιρετικός καθώς ο Αφιδναϊκός «κόλλησε». Στο 52' ο Βολιώτης πέτυχε το 2-1 και στο 60' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Φιλλή (χέρι του Καραμήτρου), έγινε το 3-1. Στο 66' και πάλι ο Φιλλής με ωραίο πλασέ σημείωσε το 4-1, ενώ ο Κρομμύδας έκλεισε το σκορ λίγο πριν το φινάλε (5-1).
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Αχ. Παπαδόπουλος, Κουλοχέρης.
ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (80' Κατσίκας), Μήτρου, Βολιώτης, Φιλλής (75' Κολοβός), Ευφραιμίδης (53' Κρομμύδας).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Άλι, Καραμήτρος, Τάτσης, Κλίσι, Ζουβερέλλης (44' λ.τρ. Σκέλλας), Γάγγας, Π. Νικολάου, Τσαβδαρίδης (73' Βελτανιώτης), Ι. Νικολάου (81' Τσάδαρης), Ζαχαρόπουλος.
* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη Κώστα Βαρώνου, καλού φίλου όλων των παικτών του Ωρωπού, που «έφυγε» την περασμένη εβδομάδα μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα! Οι ποδοσφαιριστές του Ωρωπού φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους και μπλουζάκια στα οποία υπήρχε το μήνυμα «Κωστάκη καλό ταξίδι».

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–1
Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Άρης Βούλας πήρε πολύτιμο «διπλό» στα Σπάτα από τον αγωνιστικό αλλά καθόλου αποτελεσματικό Αήττητο. Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, που είδαν τα σχέδιά τους να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους έπιασαν τόπο και πολύ γρήγορα (5’) βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Διακρούση, ο οποίος πήρε πάσα από τον Παπαδημητρόπουλο (0-1). Λίγο νωρίτερα, ο Μινάι είχε κι άλλη ευκαιρία να σκοράρει, όμως η τελική του προσπάθεια κατέληξε άουτ.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς και κατάφεραν μέχρι το 60’ να κρατήσουν καλά αμυντικά αλλά στην επίθεση ήταν αδύναμοι, καθώς ο Μασκλαβάνος και ο Λάππας είχαν μπλοκαριστεί από την άμυνα του Άρη και ο Παργιανός δεν είχε στήριγμα, παρά μόνο του Κολάγκι, που έτρεχε παντού! Πάντως, ο Αήττητος δημιούργησε δύο «καλούτσικες» ευκαιρίες, χωρίς τελικό αποτέλεσμα…
Ο δεύτερος της βαθμολογίας Άρης, είχε αρκετό άγχος και μετά την επιτυχία του τέρματος, κοίταξε περισσότερο να κρατήσει το 0-1 παρά να διευρύνει το σκορ. Προς το τέλος, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Παπαγεωργίου (80’) και δοκάρι σε προσπάθεια του Μινάι και κόντρα των αμυντικών (85’).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Γουργιώτης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης, Λύγκος, Κ. Παπαδόπουλος, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος, Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Παργιανός, Λάππας.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (75’ Διγενής), Κριλής (50' Βεϊζάι), Μήτσιος (85' Φώσκολος), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–4
Η Άρτεμις νίκησε στο Γραμματικό τον «αδιάφορο» υποβιβασμένο Ραμνούντα και διατήρησε ζωντανές τις σοβαρές ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία. Συναισθανόμενοι την κρισιμότητα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σοβαρά, με διάθεση και καλύτερη (από προηγούμενες φορές) αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι (με 12 μόλις παίκτες) έπαιξαν για το γόητρο και κράτησαν καλά μέχρι το 70’, μάλιστα απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Καρύμπα.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Φυτιλής (0-1) και στο 30’ ο Ζήκος με τρομερή ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-2. Ο Ραμνούς μείωσε στο 38’ με ωραία προσπάθεια του Νικολέα (1-2). Στο α’ ημίχρονο η Άρτεμις είχε και δύο δοκάρια, με τον Τζούτζι (μετά από κόρνερ) και με τον Τσουκαλά (μετά από ατομική προσπάθεια).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φάνηκαν επικίνδυνοι στο πρώτο 15λεπτο και παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 55’ με αυτογκόλ, όταν από λάθος του Καρύμπα η μπάλλα κυλούσε στην ανυπεράσπιστη εστία του αλλά ως «από μηχανής Θεός» ο Δαρβής, ακολούθησε την πορεία της μπάλλας και την τελευταία στιγμή κατάφερε να την διώξει! Στο 58’ ο μοναδικός αναπληρωματικός του Ραμνούντα, ο τερματοφύλακας Στέφ. Κόλλιας, πέρασε στην θέση του τραυματία Μυλωνά, σε θέση σέντερ-φορ!
Η Άρτεμις πέτυχε στη συνέχεια δύο ακόμη τέρματα, στο 74’ (κεφαλιά του Γεωργίου 1-3) και στο 84’ (κοντινό πλασέ του Καζάλα 1-4).
Διαιτητές: Μανιώτης – Κυριακόπουλος, Καραθανάσης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέλλας, Κληρονόμος, Παιδής, Χαμάμης, Τούντας, Μυλωνάς (58’ λ.τρ. Στέφ. Κόλλιας), Κούκης, Κίτσι, Μήτσης, Νικολέας, Ραπτογιάννης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Δαρβής, Σερμαγιάς, Βασιλείου, Στουραΐτης (46’ Βετουλαδίτης), Ζήκος, Γεωργίου (75’ Λένο), Καρόκης, Φυτιλής, Τσουκαλάς, Τζούτζι (46’ Καζάλας).

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–5
Με πολύ καλή εμφάνιση, ο Παμπαιανικός πέρασε σαν σίφουνας από την Δροσιά και «σάρωσε» την γηπεδούχο Νίκη με 5-1 αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε 2-1.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μυρτάι 2, Κρητικός, Λαγός και Λαλαούνης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 2-0 με τέρμα του Πολύζου.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Σπίθας, Περδίκης.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι, Παναγιωτίδης, Γεωργόπουλος, Κλ. Μπέτσης, Λιβαθινός, Μηλιώτης (Φυρογένης), Μιχαλάκης, Πολύζος, Μούρτης, Βουγίδης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Δήμας (Τσεβάς), Τογιάλλι (Δημήτρουλας), Λαγός, Γκόμπλιας, Λαλαούνης (Λόκου), Τσιγάρας, Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money