Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–1


ΑΗΤΤΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ Β. 0-1: Μάχη για την διεκδίκηση της μπάλλας στον "μαγιάτικο" αγωνιστικό χώρο του σταδίου Σπάτων

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Άρης Βούλας πήρε πολύτιμο «διπλό» στα Σπάτα από τον αγωνιστικό αλλά καθόλου αποτελεσματικό Αήττητο. Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, που είδαν τα σχέδιά τους να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους έπιασαν τόπο και πολύ γρήγορα (5’) βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Διακρούση, ο οποίος πήρε πάσα από τον Παπαδημητρόπουλο (0-1). Λίγο νωρίτερα, ο Μινάι είχε κι άλλη ευκαιρία να σκοράρει, όμως η τελική του προσπάθεια κατέληξε άουτ.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς και κατάφεραν μέχρι το 60’ να κρατήσουν καλά αμυντικά αλλά στην επίθεση ήταν αδύναμοι, καθώς ο Μασκλαβάνος και ο Λάππας είχαν μπλοκαριστεί από την άμυνα του Άρη και ο Παργιανός δεν είχε στήριγμα, παρά μόνο του Κολάγκι, που έτρεχε παντού! Πάντως, ο Αήττητος δημιούργησε δύο «καλούτσικες» ευκαιρίες, χωρίς τελικό αποτέλεσμα…
Ο δεύτερος της βαθμολογίας Άρης, είχε αρκετό άγχος και μετά την επιτυχία του τέρματος, κοίταξε περισσότερο να κρατήσει το 0-1 παρά να διευρύνει το σκορ. Προς το τέλος, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Παπαγεωργίου (80’) και δοκάρι σε προσπάθεια του Μινάι και κόντρα των αμυντικών (85’).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Γουργιώτης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης, Λύγκος, Κ. Παπαδόπουλος, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος, Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Παργιανός, Λάππας.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (75’ Διγενής), Κριλής (50' Βεϊζάι), Μήτσιος (85' Φώσκολος), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money