Κυριακή 19 Απριλίου 2015

NIKHΤΕΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–1





Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις οι δύο ομάδες, με τον Αχιλλέα να αδικείται ενδεχομένως από το τελικό αποτέλεσμα, αφού ισοφαρίσθηκε με πέναλτυ στο 93', ύστερα από εύστοχη εκτέλεση του Χαρίση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 61' με ωραία κεφαλιά του Καραγιαννίδη.
Οι Νικητές στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν υπήρχε ακόμη σκορ (0-0), είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Πανουσόπουλου ενώ ζήτησαν πέναλτυ και αποβολή σε ανατροπή του Τσούκα από τον Αβραμόπουλο!
Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του προέδρου των Νικητών Αλέξη Τσόκου και οι ποδοσφαιριστές απόθεσαν λουλούδια στο σημείο της εξέδρας που καθόταν μόνιμα ο εκλιπών.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Τσέλιος, Σπυρόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Κορωνιάς, Πανουσόπουλος, Παν. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Ντούσης (70’ Στάθ. Αντωνόπουλος), Χαρίσης, Μαλάι (85’ Τσουκαλάς), Τσούκα, Στούμπος, Καραβατάκης (61’ Πετράι).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μπακοδήμος, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης (72’ Σάλαρι), Καλογήρου, Καρβούνης (78’ Σούρμπης), Τσάκαλος, Μιχαλόπουλος (58’ Γκολλόσι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money