Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΟΚΟΥ



Αύριο Τετάρτη 15/4, ώρα 5.30’ μ.μ. τελείται η εξόδιος ακολουθία του Αλέξη Τσόκου, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παντοβασίλισσας Ραφήνας. Η οικογένεια στην συνέχεια θα προσφέρει καφέ στου «Παπαθανασίου» (Χρ. Σμύρνης 8, Ραφήνα) και επιθυμεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα, ειδικά κουτιά των οποίων θα υπάρχουν έξω από την εκκλησία.
Η ΕΠΣΑΝΑ εξέφρασε την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του μέλους της οικογένειας των Νικητών Μεσογείων Αλέξη Τσόκου, όπως και πολλοί φίλοι του συλλόγου.
Ειδικά ο Ηλίας Καραπιπέρης, υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μεσογείων «Νικητές», έγραψε σε σχετικό σημείωμα.
«Η οικογένεια των Νικητών βρίσκεται σε βαθύ πένθος θρηνώντας τον απροσδόκητο και σοκαριστικό χαμό του Αλέξη Τσόκου. Ο Αλέξης ήταν μαζί μας από το 2002, όταν πρώτο έφερε τον γιό του Σπύρο κοντά μας. Υπήρξε -μαζί με την σύζυγό του Αριάνα- πρότυπο συμπεριφοράς γονέα, καθώς με αγάπη, αφοσίωση και πολύπλευρη προσφορά υποστήριζε όλα τα τμήματα και τις δραστηριότητες της Ακαδημίας. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο πρωτοστάτησε, προσφέροντας χρήματα χρόνο και ενέργεια, στην προσπάθεια αναβάθμισης και διοίκησης της ανδρικής μας ομάδας. Πάνω απ' όλα όμως, υπήρξε ένας μεγαλόψυχος Άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η διάθεση για προσφορά και μοίρασμα. Τα από ψυχής συλλυπητήρια στην Αριάνα και τον Σπύρο μας (παίκτης πλέον της ομάδας ανδρών), εκ μέρους όλης της προπονητικής μας ομάδας και της ομάδας διοίκησης του ανδρικού τμήματος. Καλό ταξίδι Αλέξη, με ειρήνη στην ψυχή σου. Θα σ' αγαπάμε πάντα»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money