Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ»!



Στο δημοτικό γήπεδο Χίου, ώρα 16.30’, διεξάγεται σήμερα ο αγώνας Κυπέλλου Ερασιτεχνών Δάφνης Δαφνώνα Χίου – Θύελλας Ραφήνας. Η ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ έφθασε ατμοπλοϊκώς στην Χίο. Στην αποστολή δεν μετέχουν οι Χαρακτίδης (τραυματίας), Τασσόπουλος και Προδρόμου (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
Διαιτητές της συνάντησης ορίσθηκαν οι Κουλουδής – Καρμοίρης, Κάντας (Λέσβου) με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Βελλιώδη από την Αθήνα.
Ο βοηθός προπονητή της Δάφνης Δαφνώνα Λ. Αποστολής, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με τον αγώνα Κυπέλλου: «Σεβόμαστε την Θύελλα αλλά δεν την φοβόμαστε. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, που διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας και με εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες. Θα παλαίψουμε στον αγώνα για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο, καθώς για εμάς αποτελεί πρόκληση να κερδίσουμε την ομάδα που πέρυσι ήταν η μοναδική που επικράτησε της ΑΕΚ».

* Η διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου στο πλαίσιο του αθλητικού πνεύματος που την διαπνέει, ευχήθηκε στην Θύελλα Ραφήνας καλή επιτυχία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Η ανακοίνωση του Κορωπίου αναφέρει: «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Θύελλα Ραφήνας, που αγωνίζεται στην Χίο εκπροσωπώντας ως κυπελλούχος την ΕΠΣΑΝΑ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών».

* Την Πέμπτη 2 Απριλίου, ώρα 11.00, θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ, στο πάρκο Γουδή, η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. 2014-2015, για την άνοδο στην Γ’ εθνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money