Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 4–1



Χρίσθηκε και τυπικά πρωταθλήτρια η Θύελλα, μετά την άνετη νίκη της επί της Μάχης με 4-1. Οι νταμπλούχοι έπαιξαν όσο καλά χρειαζόταν ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο και να πανηγυρίσουν δίκαια την κατάκτηση του τίτλου, αφού ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας! Η Μάχη βελτιώθηκε κάπως στο β’ ημίχρονο αλλά ήταν …αργά.
Το 1-0 πέτυχε στο 13’ ο Καζαντζής και μέχρι την συμπλήρωση 20’ λεπτών παιχνιδιού ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 με γκολ στο 19’ από τον Μαργέτη και αμέσως στο 20’ από τον (πρόσφατο σκόρερ της ομάδας) Τασσόπουλο! Ο νεαρός Μαργέτης σημείωσε το 4-0 στο 34’ και ο Σένε μείωσε στο 42’ για το τελικό 4-1. Η Θύελλα είχε κινητήριους μοχλούς τον Αθανασόπουλο και τον Δημεσπύρα, οι οποίοι αναστάτωσαν πολλές φορές την άμυνα των φιλοξενουμένων και ανάγκασαν ειδικά τον Παπασωτηρίου, σε λάθη που κόστισαν τα δύο πρώτα τέρματα των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Ντόστης – Βιτσεντζάτος, Καραθανάσης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τασσόπουλος, Στάφα, Μανουσάκης, Τσέλιος, Ντόσκας, Δημεσπύρα (68’ Προδρόμου), Μαργέτης, Καζαντζής (49’ Μουλλάκης), Κατσούγκρης (61' Ντούνης), Αθανασόπουλος.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλας, Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (84’ Αγουρίδης), Νταής (86’ Μέξης), Σένε, Μίχας, Καχόπουλος (72’ Μεταξάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money