Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 4–1
Χρίσθηκε και τυπικά πρωταθλήτρια η Θύελλα, μετά την άνετη νίκη της επί της Μάχης με 4-1. Οι νταμπλούχοι έπαιξαν όσο καλά χρειαζόταν ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο και να πανηγυρίσουν δίκαια την κατάκτηση του τίτλου, αφού ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας! Η Μάχη βελτιώθηκε κάπως στο β’ ημίχρονο αλλά ήταν …αργά.
Το 1-0 πέτυχε στο 13’ ο Καζαντζής και μέχρι την συμπλήρωση 20’ λεπτών παιχνιδιού ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 με γκολ στο 19’ από τον Μαργέτη και αμέσως στο 20’ από τον (πρόσφατο σκόρερ της ομάδας) Τασσόπουλο! Ο νεαρός Μαργέτης σημείωσε το 4-0 στο 34’ και ο Σένε μείωσε στο 42’ για το τελικό 4-1. Η Θύελλα είχε κινητήριους μοχλούς τον Αθανασόπουλο και τον Δημεσπύρα, οι οποίοι αναστάτωσαν πολλές φορές την άμυνα των φιλοξενουμένων και ανάγκασαν ειδικά τον Παπασωτηρίου, σε λάθη που κόστισαν τα δύο πρώτα τέρματα των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Ντόστης – Βιτσεντζάτος, Καραθανάσης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τασσόπουλος, Στάφα, Μανουσάκης, Τσέλιος, Ντόσκας, Δημεσπύρα (68’ Προδρόμου), Μαργέτης, Καζαντζής (49’ Μουλλάκης), Κατσούγκρης (61' Ντούνης), Αθανασόπουλος.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλας, Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (84’ Αγουρίδης), Νταής (86’ Μέξης), Σένε, Μίχας, Καχόπουλος (72’ Μεταξάς).

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–1
Καλό παιχνίδι, με ρυθμό, αρκετές φάσεις και ωραία γκολ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας, με τον Πρωτέα νικητή και τον εξαιρετικό Μαμάκο για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστή! Τα Γλυκά Νερά με περισσότερους εφήβους στην 11άδα τους, στάθηκαν πολύ καλά καθώς «κτίζουν» την ομάδα της νέας περιόδου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το 15’. Μετά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 20’ πέτυχαν ίσως το ωραιότερο γκολ του πρωταθλήματος, αποτέλεσμα εκπληκτικής Μαραγκού – Μαμάκου – Παπαντζίμα! Επέλασε ο Μαραγκός από το κέντρο, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μαμάκο, αυτός έπαιξε άψογα το ένα-δύο με τον Παπαντζίμα και ο τελευταίος κεραυνοβόλησε τον Τσούκα (1-0). Ήταν χάρμα να το βλέπεις!
Πάντως, η ισοφάριση δεν άργησε. Στο 33’ ο Γάσπαρης με κεφαλιά, από κτύπημα κόρνερ, εκμεταλλεύθηκε άστοχη έξοδο του Θωμόπουλου (1-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Πρωτέας είχε τον έλεγχο και στο 52’ ξαναπροηγήθηκε με γκολ του Μαμάκου, όταν ο Μαραγκός διεκδίκησε την μπάλλα με πείσμα, έκανε χαμηλή σέντρα και ο σκόρερ πλάσαρε από κοντά για το 2-1.
Τα Γλυκά Νερά απείλησαν έντονα για την ισοφάριση και είχαν σπουδαία ευκαιρία στο 60’ με τον Μουτζακά, που βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Θωμόπουλο. Όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πρωτέα σαν να «μάγεψε» την μπάλλα, κι αυτή κατέληξε στην αγκαλιά του! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ατομική προσπάθεια του βετεράνου Μαμάκου, ο οποίος στο 86’ πέρασε σαν σταματημένους τρεις αντίπαλους αμυντικούς (κάνοντας σλάλομ ανάμεσά τους) και πλάσαρε τον Τσούκα (3-1).
Διαιτητές: Καρράς – Ρούντος, Απ. Παπαδόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Διακορώνας (60’ Καραγιάννης), Βασιλείου, Κούλιμπης, Μπούσκος, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός (85’ Γιαννικάκης), Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος (90’ Κιρίτσι).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Χ. Αντωνόπουλος, Αξιώτης, Κοντζιάς, Βάρδας, Γάσπαρης, Ρέκα (55’ Πατούχας), Μουτζακάς, Νάνος, Τσαουσάι (82’ Μπουλούμπασης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΑ 5–0
Σαν σε προπόνηση, ο Ολυμπιακός Λαυρίου επικράτησε με 5-0 της ουραγού Σταμάτας. Σχεδόν σε μονότερμα εξελίχθηκε το ματς αφού οι χωρίς κίνητρο φιλοξενούμενοι παραδόθηκαν στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: Στο 7’ με κεφαλιά του Γκαβασιάδη.
2-0: Στο 15’ με σουτ εκτός περιοχής του Τσίκλου.
3-0: Στο 51’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Παπαγεωργίου.
4-0: Στο 85’ με διαγώνιο σουτ του Ζουμά.
5-0: Στο 90’ με σουτ του Βελετάκου.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βελετάκος, προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, έδειξε να ξαναβρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του. Μαζί με τους Γκαβασιάδη, Ζουμά και Βίλα, συνθέτουν ισχυρή επιθετική 4άδα παικτών για την κατηγορία!
Διαιτητές: Μαραγκού – Κυριακόπουλος, Λάμπρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος (65′ Κωστάκης), Μπεργιάνης, Πάνου, Γκριμέκης, Έλενας, Γκαβασιάδης (60′ Ζουμάς), Παπαγεωργίου, Βίλα (46′ Βελετάκος).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Παππάς (59′ λ.τρ. Χατζής), Καμάρας, Κ. Πέππας, Μητρόπουλος, Σεκερτζής, Καυγαλάκης, Σμυρναίος, Σταύρου, Δημητρίου.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3–2
Πολύ δυνατό παιχνίδι από κάθε πλευρά. Ο γηπεδούχος Παλληνιακός νίκησε 3-2 (με ανατροπή της ανατροπής στο σκορ) και διέκοψε το αήττητο της Λαυρεωτικής, που διατηρούσε επί 17 αγωνιστικές! Η αναμέτρηση εξελίχθηκε συγκλονιστική, με ένταση και πάθος καθώς οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την 5η τους νίκη στους τελευταίους 6 αγώνες πρωταθλήματος και παρέμειναν οριστικά στην κατηγορία!
Η Λαυρεωτική έκανε σκληρή προσπάθεια να πάρει θετικό αποτέλεσμα, με το δυνατό, δεμένο και δουλεμένο σύνολό της, που δικαίως φιγουράρει στην έκτη θέση της βαθκολογίας.
Ο Παλληνιακός προηγήθηκε στο 7’ με ανύπαρκτο πέναλτυ που «κέρδισε» εντυπωσιακά ο Κοβάνης από τον «άτυχο» Τζώρα, κι εκτέλεσε επιτυχώς ο Ζώκος (1-0). Με πέναλτυ ισοφάρισε η Λαυρεωτική στο 34’, όταν ο Φελέκης ανέτρεψε τον Σέμπρο εντός περιοχής. Στο πέναλτυ ευστόχησε ο Κ. Παπαδόπουλος (1-1). Στο α’ ημίχρονο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες αλλά και τους Μπούρα, Κάππο, Ζώκο από πλευράς γηπεδούχων, Χάλαρη, Γιαχάεβ, Παπαδόπουλο από πλευράς φιλοξενουμένων.
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική ανέτρεψε το σκορ (65’) με γκολ του δραστήριου Ασλάνι (1-2) αλλά στο 73’ ο Μπούρας με κεφαλιά σε σέντρα του Κούνα ισοφάρισε 2-2.
Στο 82′ ο Κυριόπουλος κέρδισε πέναλτυ σε προσπάθειά του από τον Χουσεΐν. Και ο Ζώκος με νέα εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 3-2!
Αλλοπρόσαλλες ήταν οι αποφάσεις του διαιτητή Παπάζογλου, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται και οι δύο ομάδες για την διαιτησία του! Σωστοί οι βοηθοί Ντόστης και Αχ. Παπαδόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Φελέκης (73' Κυριόπουλος), Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας, Ζώκος, Κούνας, Κοβάνης, Κάππος (71' Δαραμούσκας), Κούσης (81' Καββαδίας).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Παπακωσταντίνου (69' Μακρής), Χουσεΐν, Τζώρας (75' Λάππας), Παντελιάς, Χάλαρης, Σέμπρος, Α. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Θ. Μιχαηλίδης (46' Ασλάνι).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0–1
Αφού ξεπέρασε και το εκτός έδρας εμπόδιο του Κρυονερίου, η Δόξα Κορωπίου μπορεί να ελπίζει ακόμη στην σωτηρία της! Περίπτωση πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι ακόμη και σε ισοβαθμία με το Κρυονέρι ή τον Νικηφόρο, η Δόξα βρίσκεται σε δυσμενέστερη θέση από τους αντιπάλους της. Όμως, αλλά τίποτε δεν είναι αδύνατο να συμβεί στο ποδόσφαιρο, εφόσον μαθηματικά είναι εφικτό…
Το κρίσιμο ματς του Κρυονερίου ανέδειξε νικήτρια την Δόξα με 1-0, τέρμα που σημείωσε στο 54’ με κεφαλιά ο Ψαράκης. Το Κρυονέρι ήταν γενικά καλό μέχρι το ημίχρονο αλλά στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν την κατοχή της μπάλλας και σιγά-σιγά εκμεταλλευόμενοι τον έκδηλο εκνευρισμό των γηπεδούχων, «έκτισαν» την νίκη τους!
Η αναμέτρηση είχε αρκετή ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και πάθος στην εξέδρα, όπου οι φίλοι του Κρυονερίου δεν «κρατήθηκαν» και ανάγκασαν το έμπειρο τρίο διαιτητών του αγώνα να διακόψει δύο φορές το παιχνίδι…
Την πρώτη φορά στο 7' λόγω υβριστικών συνθημάτων προς τους διαιτητές και την δεύτερη στο 78' (για 10’ λεπτά περίπου), όταν οπαδοί του Κρυονερίου πέταξαν κροτίδες και μια απ' αυτές έσκασε δίπλα στον επόπτη. Οι διαιτητές αποσύρθηκαν στ’ αποδυτήρια και μετά από έντονες διαβουλεύσεις και εξηγήσεις, το ματς ξανάρχισε κι έληξε κανονικά. Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι ο βοηθός υπέστη προσωρινή απώλεια ακοής.
Πάντως, το Κρυονέρι έπαιζε με 10 παίκτες από το 65’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Δ. Δεσύλλα.
Διαιτητές: Λάμπρου – Μπουξμπάουμ, Τσιαλογιάννης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Δ. Δεσύλλας, Σταμούλης, Κανταρέλλης, Χουζούρης, Ελούνα Αμπέλε (Κόλμπερ), Βλαχάκης (76' Κοντόσταυλος), Σιατραβάνης (90' Λινάρδος), Δρακόπουλος, Χρυσικόπουλος, Κολώτας.
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Αμπεντινάι, Μιχαήλ, Κάρο, Ψαράκης, Θανόπουλος (91’ Μαραγκός), Μπουτσικάρης (52’ Δαραμάρας).

ΜΑΡΚΟ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2–1
Η Μαρκό νίκησε γηπεδούχος τον Νικηφόρο (μετά τις νίκες επί Κεραυνού και Σταμάτας) και απέφυγε κάθε κίνδυνο υποβιβασμού, που αντιμετωπίζει πλέον έντονα η ομάδα του Νικηφόρου! Αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις αλλά με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και με αρκετό κόσμο στις νέες εξέδρες του γηπέδου Μαρκοπούλου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 2’ έχασαν διπλή ευκαιρία με Ουκόνου και Νεοφύτου για να αιφνιδιάσουν προηγούμενοι! Στην συνέχεια το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο κέντρο, με σκληρές μονομαχίες, αλλά στο 30’ ο Μουσαράι μετά από πάσα-διώξιμο του Λάππα, απέφυγε τους αμυντικούς, βγήκε μπροστά στον Φελέσκουρα τον οποίο ντρίμπλαρε και πλάσαρε (1-0). Το παιχνίδι συνεχίσθηκε στον ίδιο ρυθμό, με εναλλασσόμενη υπεροχή και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι αντίπαλοι έχασαν από μία καλή ευκαιρία. Στο 40’ ο Γερογιάννης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Δημ. Μπούρα σε κόρνερ και στο 44’ ο Φελέσκουρας τον μιμήθηκε αποκρούοντας πολύ δύσκολα σουτ του Μουσαράι, επίσης σε κόρνερ!
Στο β’ μέρος, η Μαρκό δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον νεοεισελθόντα Ζαφειρόπουλο στο 57’ (σουτ από καλή θέση άουτ). Ο Ζαφειρόπουλος τελικά σκοράρησε στο 60’ από λάθος απόκρουση του Φελέσκουρα (σε σέντρα-σουτ αμυντικού της Μαρκό) και μακρινό (εκτός περιοχής) πλασέ του σκόρερ στο κενό τέρμα (2-0)!
Ο Νικηφόρος προσπάθησε απ’ εκεί και πέρα, βελτιώθηκε, πίεσε και άρχισε να ελπίζει όταν διαπιστώθηκε αδυναμία στο κέντρο της Μαρκό. Όμως, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με ωραίο βολέ του Γαβριηλίδη στο 90’ για το τελικό 2-1.
Διαιτητές: Μπερέτας – Μακρής, Παπαδιώτης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Καλαβρός (55' Ζαφειρόπουλος), Σιδέρης, Τσετβερίκοβ, Λάππας (85' Κυρίτσης), Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Ραβανός, Μουσαράι, Μπάστας (65' Κωστής).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Γιάν. Μπούρας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Μουρτοπάλλας (67' Ν. Καλούδης), Νεοφύτου, Ουκόνου (56' Γαβριηλίδης), Δούβος, Δημ. Μπούρας (71' Ορούτσι).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 6–1
Πολύ εύκολη επικράτηση του Κουβαρά, με πρωταγωνιστή τον Σκέρντι Πλάκα, ο οποίος σημείωσε τα 4 απ’ τα 6 τέρματα των γηπεδούχων! Απογοητευμένος ο Εθνικός, χρησιμοποίησε μέχρι και τον τερματοφύλακα Βοτσίδη ως επιθετικό στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού.
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: Στο 15’ ο Πλάκα με σουτ.
2-0: Στο 35’ ο Ούτσικας με πλασέ.
2-1: Στο 50’ ο Τρυφιάτης.
3-1: Στο 61’ ο Πλάκα.
4-1: Στο 74’ ο Ζατσελλάρι.
5-1: Στο 85’ ο Πλάκα.
6-1: Στο 89’ ο Πλάκα.
Δοκάρι είχε ο Πίστας στο 80’.
Διαιτητές: Πανούτσος – Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος, Ούτσικας (68' Λέσσης), Τζανής, Αναγνώστου, Π. Βανγκέλι (61' Θεοδωρίδης), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Σύρος (46' Πίστας).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Τοντισάκης, Σχοινάς, Μουτάφης, Κονταρίνης, Δημητρίου, Κωσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Νικηφοράκης, Τρυφιάτης,  Τσιουρής, Μποϊμπέι (70' Βοτσίδης).

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2
Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε από την διοργανώτρια ΕΠΣΑΝΑ, που υποτίθεται ότι κάνει αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα της περιοχής της τουλάχιστον, πώς και με πιο τρόπο θα τιμωρηθούν αυτοί που δημιούργησαν «πολεμική» ατμόσφαιρα και επεισόδια στην αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση Κορωπίου-Κεραυνού στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» του Κορωπίου.
Ποιο ντέρμπυ και ποια αντιπαράθεση μπορεί να υπάρχει σε ένα ματς που κανείς δεν ασχολείται για το αποτέλεσμά του;
Γιατί οι οπαδοί δημιούργησαν «κλίμα»;
Γιατί χρειάσθηκε η παρουσία διμοιρίας 21 αστυφυλάκων, για να επέλθει ηρεμία μετά την όπως-όπως ολοκλήρωση του αγώνα;
Τι δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής;
Μερικά από τα ερωτήματα που χρήζουν απάντησης!
Ο αγώνας εξελίχθηκε με τον Κεραυνό να υπερέχει εμφανώς (ήθελε την νίκη μετά την οδυνηρή ήττα από την Μαρκό) και το γηπεδούχο Κορωπί (χωρίς κίνητρο μετά την κατάκτηση του τίτλου από την Θύελλα) να προσπαθεί για το καλύτερο, χωρίς επιτυχία.
Έτσι, στο 25’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι αμυνόμενου. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ρώμας και ο Κεραυνός προηγήθηκε 0-1. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου έγινε «κλωτσοπατινάδα», με δυνατές διεκδικήσεις και εκατέρωθεν κόντρες.
Στο β’ ημίχρονο η κατάσταση δεν βελτιώθηκε αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55' με σουτ του Πλάτανου που πήρε ασσίστ του Γιαχάεβ (1-1). Πάντως, στο 70' ο Κεραυνός πέτυχε κι άλλο γκολ με πλασέ του Σταμάτη (1-2) και κράτησε με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, ο διαιτητής –όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι- δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αδίκησε την ομάδα τους.
Όμως στο 85’ τα νεύρα εκδηλώθηκαν με πράξεις, όταν ο αρχηγός του Κεραυνού Πρίφτης, έκανε δυνατό τάκλιν στον Ματσάγγο και τον πάτησε στο κεφάλι! Η συμπεριφορά του παίκτη των φιλοξενουμένων θεωρήθηκε ως αιτία μεγάλης αντιπαράθεσης, εξόργισε τους παίκτες του Κορωπίου, οι οποίοι επιτέθηκαν στον Πρίφτη.
Ακολούθησε σύρραξη όλων των παικτών. Επικράτησε χάος, με άγριο ξύλο να πέφτει επί 5’ λεπτά. Το παιχνίδι φυσικά διεκόπη και ο αδύναμος διαιτητής, περίμενε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να χωρίσουν τους συμπλακέντες ποδοσφαιριστές και όταν αυτό –επιτέλους- συνέβη, απέβαλε 3 παίκτες. Τον Πρίφτη, τον τερματοφύλακα Μιχάλη, που είχε γίνει αλλαγή αλλά ενεπλάκη στα επεισόδια, όπως και τον Πάντου, που επιτέθηκε στον Πρίφτη. Ο αγώνας συνεχίσθηκε όπως-όπως και ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Στο μεταξύ και οι εξέδρες με τους οπαδούς των δύο ομάδων ξεσηκώθηκαν, καθώς υπήρχαν και ορισμένοι (καμιά 25αριά) οπαδοί του Κεραυνού στην «απέναντι» εξέδρα, που προκαλούσαν τους ντόπιους με τα συνθήματά τους! Ευτυχώς χωρίς συνέχεια…
Διαιτητές: Προδρομίδης – Β. Τζαφόλιας, Δατσέρης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης (80' Ανδριανός), Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης (80' Μπανάι), Ματσάγγος, Μαρινάκης, Νούρια (46' Κρεμέζο), Ρεντζής, Σπηλιόπουλος, Β. Γιαχάεβ, Πλάτανος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ν. Βανγκέλι, Μαγγανάς (60' Παπανικολάου), Μεγαγιάννης, Λιάπης, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης, Σταμάτης, Πάλλης (85' Σκούφος), Κατσίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money