Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–1


Το 1-0 από τον Παπαντζίμα

Καλό παιχνίδι, με ρυθμό, αρκετές φάσεις και ωραία γκολ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας, με τον Πρωτέα νικητή και τον εξαιρετικό Μαμάκο για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστή! Τα Γλυκά Νερά με περισσότερους εφήβους στην 11άδα τους, στάθηκαν πολύ καλά καθώς «κτίζουν» την ομάδα της νέας περιόδου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το 15’. Μετά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 20’ πέτυχαν ίσως το ωραιότερο γκολ του πρωταθλήματος, αποτέλεσμα εκπληκτικής Μαραγκού – Μαμάκου – Παπαντζίμα! Επέλασε ο Μαραγκός από το κέντρο, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μαμάκο, αυτός έπαιξε άψογα το ένα-δύο με τον Παπαντζίμα και ο τελευταίος κεραυνοβόλησε τον Τσούκα (1-0). Ήταν χάρμα να το βλέπεις!
Πάντως, η ισοφάριση δεν άργησε. Στο 33’ ο Γάσπαρης με κεφαλιά, από κτύπημα κόρνερ, εκμεταλλεύθηκε άστοχη έξοδο του Θωμόπουλου (1-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Πρωτέας είχε τον έλεγχο και στο 52’ ξαναπροηγήθηκε με γκολ του Μαμάκου, όταν ο Μαραγκός διεκδίκησε την μπάλλα με πείσμα, έκανε χαμηλή σέντρα και ο σκόρερ πλάσαρε από κοντά για το 2-1.
Τα Γλυκά Νερά απείλησαν έντονα για την ισοφάριση και είχαν σπουδαία ευκαιρία στο 60’ με τον Μουτζακά, που βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Θωμόπουλο. Όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πρωτέα σαν να «μάγεψε» την μπάλλα, κι αυτή κατέληξε στην αγκαλιά του! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ατομική προσπάθεια του βετεράνου Μαμάκου, ο οποίος στο 86’ πέρασε σαν σταματημένους τρεις αντίπαλους αμυντικούς (κάνοντας σλάλομ ανάμεσά τους) και πλάσαρε τον Τσούκα (3-1).
Διαιτητές: Καρράς – Ρούντος, Απ. Παπαδόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Διακορώνας (60’ Καραγιάννης), Βασιλείου, Κούλιμπης, Μπούσκος, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός (85’ Γιαννικάκης), Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος (90’ Κιρίτσι).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Χ. Αντωνόπουλος, Αξιώτης, Κοντζιάς, Βάρδας, Γάσπαρης, Ρέκα (55’ Πατούχας), Μουτζακάς, Νάνος, Τσαουσάι (82’ Μπουλούμπασης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money