Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΗΤΤΗΤΟΣ-ΑΝΟΙΞΗ 0-1

ΩΡΩΠΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1–2
Εκπληκτική νίκη των Νικητών στον Ωρωπό με 2-1. Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Διονύση Γεωργουλά, που ξεπέρασε τις μεγάλες δυσκολίες του παιχνιδιού και κατάφερε να επικρατήσει του πολύ δυνατού στην έδρα του Ωρωπού. Οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι δεν περίμεναν σοβαρή αντίσταση από τους αντιπάλους τους, λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που έχουν. Όμως, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν τα πιο απροσδόκητα πράγματα… Όλοι στο γήπεδο Νέων Παλατίων είχαν πιστέψει ότι ο Ωρωπός θα είχε ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο την ομάδα των Νικητών. Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι υπερείχαν και προηγήθηκαν στο σκορ (20’) με τέρμα του Αμπάζι (1-0). Δημιούργησαν ακόμη ευκαιρίες για την επιτυχία δευτέρου τέρματος αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ! Στο 35’ ο Τσούκα ισοφάρισε (1-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ωρωπός άσκησε ασφυκτική πίεση στους Νικητές και είχε μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ, με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τον Παπαγεωργίου. Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι Νικητές προηγήθηκαν στο 75’ με γκολ του Παν. Αντωνόπουλου (1-2). Οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους για την ισοφάριση και στο 85’ σουτ του Φιλλή, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι.
Η αναπάντεχη και οδυνηρή ήττα του Ωρωπού, τον άφησε πίσω στο κυνήγι της δεύτερης προνομιούχου θέσης της βαθμολογίας… Αντίθετα, με την κατάκτηση των 3 πολύτιμων βαθμών, οι Νικητές βλέπουν την σωτηρία τους πιο κοντά! Διαιτητές: Aρ. Γαλάνης – Δουλγεράκης, Τσαλίκογλου.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 7–0
Αφού προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο, ο πρωτοπόρος Νικολακάκης διέλυσε με 7-0 την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Αγίας Άννας.
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: 8' Πιτσούνης.
2-0: 13' Πιτσούνης.
3-0: 25' Καλογερόπουλος.
4-0: 43' Εγιουρούμ.
5-0: 70' πέναλτυ Καλλέρης.
6-0: 87' Εγιουρούμ.
7-0: 88' Καβάσης.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Δουλγεράκης, Γουργιώτης. Θέμα δημιουργήθηκε από τον ορισμό του νεαρού διαιτητή Κουτρομάνου, ο οποίος έχει ακόμη δελτίο αθλητικής ιδιότητας (είναι δηλαδή παίκτης) στην Δόξα Αγίας Άννας! Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Σούλος, ακόμη και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παπαμακάριος, βρέθηκαν στο γήπεδο για να καθησυχάσουν τον κ. Νικολακάκη, που είχε τις αντιρρήσεις του… Τελικά, ο διαιτητής κρίθηκε αξιόπιστος και ικανός εμπιστοσύνης για το λειτούργημά του! Άλλωστε το παιχνίδι δεν ήταν τόσο δύσκολο, όπως αποδείχθηκε. Απλά, οι παράγοντες εκφράζουν συνήθως τις σκέψεις και απόψεις τους, με υπερβολικό τρόπο.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μιγγίρης, Τέρζιεφ, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος (46' Τσαπανίδης), Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Καλογερόπουλος (75' Πανίδης), Καβάσης (60' Βλοντόιου), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΔΟΞΑ A.A.: Δαμίγος, Μουρούτσος, Μπίκλης, Ασημακόπουλος, Κούταντζης, Κολονίκης, Λιανός (33' Γαβαλάς), Σταυγιανουδάκης, Τσιμπίδης, Μάρκου (82' Βλάχος), Νικολάου.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–3
Σε σημαντικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, ο Άρης Βούλας πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από τις Αφίδνες αλλά κατάφερε –έστω και στις καθυστερήσεις– να φύγει νικητής επί του γηπεδούχου Αφιδναϊκού με 3-2. Ήταν πραγματικό ντέρμπυ, με τους αντιπάλους να θέλουν την νίκη με κάθε τρόπο. Οι γηπεδούχοι έκαναν «κατάθεση ψυχής», στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό τομέα και ισοφάρισαν δύο φορές την ανώτερη ομάδα της Βούλας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Παπαγεωργίου στο 23’ και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο (55’) ο σκληροτράχηλος Αφιδναϊκός ισοφάρισε με σκόρερ τον Γάγγα (1-1). Ο Άρης Βούλας που δυσκολεύθηκε αρκετά από τους γηπεδούχους, εκμεταλλεύθηκε αμυντική ολιγωρία στο 85’ και πάλι με τον Παπαγεωργίου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ (1-2). Ο ψυχωμένος Αφιδναϊκός δεν τα παράτησε και στο 89’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε να ισοφαρίσει και πάλι, με σκόρερ τον Τσαβδαρίδη (2-2).
Λίγο μετά την ισοφάριση (91’), ο διαιτητής απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μορφονιό, για εξύβριση αντιπάλου. Νωρίτερα, υπήρξε 10λεπτη διακοπή του αγώνα λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Ούσιου. Η καθυστέρηση και η αποβολή του Μορφονιού δημιούργησαν αναστάτωση στον Αφιδναϊκό, με αποτέλεσμα ο έμπειρος Μπολοβίνος στο 95’ να σημειώσει το 2-3, καθώς ο τερματοφύλακας Σάπιος που αντικατέστησε τον Μορφονιό, δεν πρόλαβε να αντιδράσει!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μακρής, Παπαδιώτης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Καραμήτρος, Ζαχαρόπουλος (91' Σάπιος), Κλίσι, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Τάτσης, Τσαβδαρίδης (83' Βελτανιώτης), Κουτσούκος, Ι. Νικολάου.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (65' Μήτσιος), Τριανταφυλλίδης, Κριλής (73' Διγενής), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–2
Τα Καλύβια παραλίγο να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης από την Δροσιά αλλά η τοπική Νίκη ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και ματαίωσε την τέταρτη σερί νίκη της ομάδας του Γιώργου Τσομπανάκη.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 38’ με σουτ του νεαρού Κόνιαρη (1-0). Τα Καλύβια έκαναν την ανατροπή στο β’ μέρος, με τέρματα που σημείωσαν σε διάστημα 2 λεπτών! Ισοφάρισε στο 61’ ο Χασουράκης, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τίμου Τσομπανάκη (1-1) και στο 63’ με σουτ του Δημ. Οικονομίδη από 30 μέτρα, έγινε το 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να «σφραγίσουν» το αποτέλεσμα υπέρ τους αλλά απώλεσαν σειρά ευκαιριών με τον Γκίνη (τρία τετ-α-τετ) και τον Τ. Τσομπανάκη ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Χριστόπουλο και Οικονομίδη.
Στην τελευταία φάση του αγώνα (93’), η Νίκη Δροσιάς κατάφερε να ισοφαρίσει με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ασιέγκμπου (2-2).
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Σπίθας, Πανούτσος.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι, Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης (46’ Γεωργόπουλος), Κλ. Μπέτσης, Μιχαλάκης (76’ Πιπέρας), Λιβαθινός, Μούρτης, Πολύζος (57’ Μηλιώτης), Κόνιαρης, Ασιέγκμπου.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Μιλούκα, Γιάν. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Μάτι (60' Μασουράκης), Θεοφ. Τσομπανάκης, Οικονομίδης, Γκίνης (85' Γιαννούλας), Χριστόπουλος.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΝΟΙΞΗ 0–1
Αυτός που είπε ότι «πιο πιθανό είναι να πέσει η Ακρόπολη, παρά η Άνοιξη από την Β’ κατηγορία», ήξερε κάτι περισσότερο! Η ομάδα των βορείων προαστείων σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή την φορά στα Σπάτα, επί του πολύ δυνατού γηπεδούχου Αήττητου, κι επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που διανύει.
Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα του αγώνα, η Άνοιξη νίκησε 1-0 τον Αήττητο με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παπιδάκη στο 93’ (ανετράπη ο ίδιος από τον Κονόμι), στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του παιχνιδιού, αφού μετά το πέναλτυ ο διαιτητής σφύριξε την λήξη χωρίς να γίνει σέντρα!
Ο Αήττητος ήταν καλύτερος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στο β’ ημίχρονο κι έπαιζαν με αντεπιθέσεις αλλά πάλι ο Αήττητος είχε τον πρώτο λόγο στις χαμένες ευκαιρίες. Πιο χαρακτηριστική αυτή του Παργιανού στο 90’, που φάνηκε ότι η μπάλλα θα περνούσε την γραμμή τέρματος αλλά ο τερματοφύλακας Μαμάης πρόλαβε και την μάζεψε στο παρά …τρίχα! Η Άνοιξη στο 78’ είχε και (οριζόντιο) δοκάρι, σε περίεργα κτυπημένο φάουλ του Παπιδάκη από πολύ πλάγια θέση (σαν κοντινό κόρνερ).
Με τα συνεχή θετικά αποτελέσματα, η Άνοιξη απομακρύνεται σιγά-σιγά από τις θέσεις του υποβιβασμού ενώ ο Αήττητος παραμένει μεταξύ των πρώτων 6-7 ομάδων της κατηγορίας, χωρίς να έχει σοβαρό κίνητρο διεκδίκησης κάποιας διάκρισης.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Κάλλης, Ρούντος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης, Λύγκος, Ιορδ. Παπαδόπουλος (65' Κων. Φράγκος), Αργ. Φράγκος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Παργιανός, Λάπα (72' Ορμανόπουλος).
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος, Κολώτας, Κυριάκης (72' Ραΐσης), Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λιγωμένος (55' Ζέγκος-Λακαφώσης), Λαγαστής, Σκούρας (85' Γιομπάδαλης), Παπιδάκης, Καντιδάκης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3–0
Στον απεγνωσμένο αγώνα της για την αποφυγή του υποβιβασμού, η Βουλιαγμένη νίκησε γηπεδούχος τον αξιόμαχο Σαρωνικό με 3-0, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει τα φόντα για κάτι καλύτερο από την μάχη της ουράς της βαθμολογίας. Ο Σαρωνικός, με τον επανελθόντα Ζουμπουρλή στην σύνθεσή του, πάλαιψε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο β’ μέρος, αφ’ ότου δέχθηκε το πρώτο γκολ, δεν έδειξε πολλά πράγματα…
Το σκορ άνοιξε στο 51' ο Σταυρόπουλος (1-0), ο Μάστοριας πέτυχε στο 70' το 2-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88' ο Χριστόπουλος (3-0).
Πολύ καλή η διαιτησία των Μανιώτη – Μπαλάγκα, Περδίκη.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Α. Λιόλιος, Τσιρλής, Αντάρτης, Σταυρόπουλος (79' Μπακάλης), Μανταλώζης, Καρδαμίτσης, Παπαβασιλείου, Μαρίου (87' Καραμέτος), Χριστόπουλος, Μάστορας (79' Χατζηνικολάου).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Μαλατάνος, Μπούκης, Ζουμπουρλής, Τσιγαρίδας, Ναυπλιώτης, Πανταζής (80' Τσαούσι), Ντίνος (46' Γεσιλάι), Τσώκος, Αλεξίου (75' Δρίτσουλας), Χατζημιχαηλίδης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2–1
Σε παιχνίδι για γερά νεύρα, ο Αχιλλέας έκανε την ανατροπή στο 93’ με γκολ του Τσάκαλου και νίκησε 2-1 την Αρτέμιδα, που είχε προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο (35’) με κεφαλιά του Τσουκαλά σε σέντρα του Αϊδώνη (0-1). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80’ με τον Καρβούνη (1-1).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Βιτσεντζάτος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καλογήρου, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος (Τσαναχτσίδης), Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης (Γκολλόσι), Τσάκαλος, Καρβούνης, Λυμπερόπουλος (Μιχαλόπουλος).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης, Καζάλας, Διαμάντης, Στουραΐτης, Ζήκος, Καρόκης, Δαρβής, Φυτιλής (Σερμαγιάς), Τζούτζι (Βετουλαδίτης), Τσουκαλάς.

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–0
Επανήλθε στις νίκες ο Ραμνούς, αφού επιβλήθηκε γηπεδούχος 1-0 του Παμπαιανικού. Ήταν η 4η νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της ομάδας του Γραμματικού, που διαθέτει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την διάσωσή της από τον υποβιβασμό. Γενικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν κατά διαστήματα καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, πριν οι γηπεδούχοι σκοράρουν, στο β’ ημίχρονο. Το 1-0 σημείωσε στο 70’ με κεφαλιά ο Μήτσης, μετά από σέντρα του Ραπτογιάννη. Ο Ραμνούς έχασε και 1-2 ακόμη ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. 
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Πειρασμάκης, Χουλιάρας.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κούκης (83’ Κίτσι), Παιδής, Ν. Χαμάμης, Κοκίνι, Τούντας, Χατζηανδρέου (61’ Μήτσης), Δημ. Κόλλιας, Κων. Κόλλιας (67’ Καρλής), Νικολέας, Ραπτογιάννης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Μεσσηνέζης, Παρθένης, Χατζής, Παπανίκου, Τσεβάς (87’ Στασινούλιας), Τογιάλλι (42' λ.τρ. Κρητικός), Λόκου (46’ Λαγός), Δημήτρουλας, Λαλαούνης, Γκόμπλιας, Μυρτάι.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 0–0
Το Καπανδρίτι απέσπασε θετικό αποτέλεσμα (0-0) παρ’ ότι ο Παθιακάκης σφυροκόπησε επί 90’ λεπτά τον αντίπαλο. Το Καπανδρίτι σπάνια πέρασε την σέντρα! Μάλιστα, ο Ντρένοβα με την παρέα του είχαν 4 ευκαιρίες σε άδεια εστία (!) αλά δεν κατάφεραν να σκοράρει! Ακόμη, ο Παθιακάκης είχε 6-7 τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Μπαχούμα, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις… Πάντως, το Καπανδρίτι είχε μια ευκαιρία να σκοράρει στο 90’ αλλά το σουτ του Μπύρωση έφυγε άουτ. Oι παίκτες του Καπανδριτίου έλεγαν μετά το παιχνίδι ότι αυτό που συνέβη στο παιχνίδι ήταν ασύλληπτο! Τόσες ευκαιρίες κανένας αντίπαλός τους δεν είχε χάσει. Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γουργιώτης, Καραθανάσης.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–0
Παιχνίδι δυνατό κι από τις δύο ομάδες, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και φάσεις μπροστά στα τέρματα. Πρόβλημα ήταν η διαιτησία του άπειρου Κ. Κορωνιά (Χόικας, Γκούβας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money