Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–3


Η ομάδα της Ατλαντίδος με άλλη σύνθεση από αυτή της Άνοιξης

Η εξαιρετική Ατλαντίς νίκησε την γηπεδούχο Άνοιξη 3-2, παρ’ ότι οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο ημίχρονο 1-0. Έτσι, διεκόπη το τελευταίο σερί 3 νικηφόρων εμφανίσεων της Άνοιξης και η Ατλαντίς επανήλθε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές. Το παιχνίδι ήταν «ανοικτό» και η αλληλουχία των τερμάτων τέτοια, που προσέφερε καλό θέαμα στους θεατές του. Ήταν ένα ματς θρίλερ!
Το σκορ άνοιξε στο 45' ο Παπιδάκης με ασύλληπτο σουτ από πολύ πλάγια θέση (1-0), κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο ίδιος παίκτης με την έναρξη του β’ μέρους έχασε νέα ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Η Ατλαντίς είχε καλύτερη απόδοση σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης αλλά βρήκε ρυθμό μόνο όταν βελτιώθηκε ο Γεωργιανός άσσος Λάσα Γκατεντασβίλι, ο οποίος πέτυχε στο 60’ την ισοφάριση (1-1). Ο ίδιος ήταν δημιουργός και των δύο τερμάτων που ακολούθησαν στο 70’ με σκόρερ τον Δριλάκη και στο 75’ με τον Τσαδήμα, μετατρέποντας το σκορ σε 1-3! Η Άνοιξη στα τελευταία λεπτά προσπάθησε για κάτι καλύτερο. Κατάφερε να μειώσει στο 86' με τον Γιομπάδαλη (2-3) αλλά δεν είχε τύχη στο 92’, όταν ο Παπιδάκης έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι!
Διαιτητές: Δραγάτης – Καραθανάσης, Τσαλίκογλου.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος, Κολώτας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης (75' Θεολόγης), Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης, Λαγαστής, Σκούρας, Παπιδάκης (62' Ραΐσης), Καντιδάκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλιώτης (85' Κατσίμπρας), Παπαπέτρου, Μπενέκος, Καγιάς, Παππάς (74' Σβόλης), Μπρέγκου (63' Δριλάκης), Μπερέτης, Τσαδήμας, Πανόπουλος, Γκατεντασβίλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money