Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–2



Ο Μαύρος Αετός ήταν καλύτερος αλλά ο Αυλώνας πήρε την ισοπαλία παρά την μέτρια εμφάνισή του στο γήπεδο Πολυδενδρίου. Οι αντίπαλοι έχασαν ευκαιρίες και τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 80’ των Δημ. Βασιλάκου και Ράπτη, οι οποίοι συνεπλάκησαν.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με γκολ του Λέκκα (0-1) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 28’ με γκολ από σουτ του Τζίκα (1-1).
Ο Μαύρος Αετός ανέτρεψε το σκορ στο 72’ με σουτ στο «Γ» του Λόη (2-1) και ο Αυλώνας κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Θεοδοσίου στο 76’, που εκτέλεσε ο Ράπτης και απέκρουσε με διπλή απόκρουση ο τερματοφύλακας Σταμάτης Βασιλάκος! Το σκορ έκλεισε στο 85’ ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Παλιοσπύρου (2-2).
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Τσιαλογιάννης, Απ. Παπαδόπουλος.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σταμ. Βασιλάκος, Καμάρας, Τοτόμης, Σπ. Τσεβάς, Δημ. Βασιλάκος, Βρέττο, Π. Μάζης, Λόης, Τζίκα (75’ Γκιάτα), Θεόδ. Βασιλάκος, Τυροβόλης (70’ Τριανταφύλλου).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Κούφο (46’ Νακάι), Στάθ. Πάντος (46’ Πατσαβούρας), Θεοδοσίου, Λέκκας (70’ Ράπτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money