Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΝΟΙΞΗ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–1



Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στην Άνοιξη, όπου η ομώνυμη τοπική ομάδα κατάφερε στο 89’ να επιβληθεί της Βουλιαγμένης 2-1. Ήταν ένα από τα ντέρμπυ παραμονής που υπάρχουν στο πρόγραμμα και η Άνοιξη στάθηκε πιο τυχερή, καθώς η φορμαρισμένη Βουλιαγμένη αποτέλεσε σκληρό καρύδι! Στο ματς υπήρξε ένταση (μέσα κι έξω απ’ τον αγωνιστικό χώρο), πάθος και χιτσκοκικό φινάλε.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι, καθώς στο 5’ προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τσιρλή (0-1). Οι γηπεδούχοι αποσυντονίστηκαν για αρκετή ώρα, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 27’ με τον Λαγαστή και να βελτιωθούν στην συνέχεια. Στο 30’ τα πνεύματα «άναψαν» όταν συνεπλάκησαν -πεσμένοι στο έδαφος- οι Καντιδάκης και Μάστορας, με αποτέλεσμα την αποβολή τους. Οι αποβολές δημιούργησαν γενίκευση της έντασης στην εξέδρα, με τους οπαδούς της Άνοιξης να αποδοκιμάζουν έντονα τον διαιτητή επί ώρα. Ο διαιτητής στο 42' διέκοψε επί δίλεπτο τον αγώνα, κι έγιναν συστάσεις στους θεατές.
Στο β’ 45λεπτο, η Βουλιαγμένη έμεινε από το 52’ με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιρλή (2η κίτρινη κάρτα). Η Άνοιξη πίεσε, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 54' ο Παπιδάκης είχε δοκάρι. Η Βουλιαγμένη το πάλεψε, αν και με εννέα παίκτες, και παραλίγο να σημείωνε το 1-2 με τον Χριστόπουλο στο 85', όταν πλάσαρε σε κενή εστία άουτ! Τελικά, η νίκη των γηπεδούχων ήλθε στο 89' με κεφαλιά του Αθανασόπουλου (2-1)!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μπουξμπάουμ, Κυριακόπουλος. Οκτώ κίτρινες κάρτες έδειξαν οι διαιτητές, 6 για τους γηπεδούχους και 2 για τους φιλοξενουμένους.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος (62' Ζέγκος-Λακαφώσης), Κολώτας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Καντιδάκης, Γιομπάδαλης (78' Λιγωμένος), Σκούρας, Παπιδάκης (92' Δαρζέντας), Λαγαστής.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Α. Λιόλιος (90' Μπακάλης), Τσιρλής, Αντάρτης, Σταυρόπουλος, Παπαβασιλείου, Καρδαμίτσης, Μανταλώζης (79' Καραμέτος), Πουλάι, Χριστόπουλος, Μάστορας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money