Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–6


Από την σέντρα του Δημεσπύρα, ο Αθανασόπουλος (αριστερά) με κεφαλιά, θα σημειώσει το 0-5

Σε αγώνα χωρίς κανένα ενδιαφέρον, η Θύελλα έκανε μια καλή προπόνηση στα Γλυκά Νερά και διέλυσε με 6-1 την γηπεδούχο ομάδα που πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η εμφάνιση των Γλυκών Νερών ήταν αποκαρδιωτική και οι πρωταθλητές της Θύελλας έδειξαν –άλλη μια φορά– την κλάση τους!
Στο ημίχρονο οι πρωταθλητές προηγήθηκαν 2-0 με σκόρερς τους Μανουσάκη (20’) και Μαργέτη (30’). Στο πρώτο τέταρτο του β’ ημιχρόνου το σκορ έγινε 4-0 με τέρματα των Δημεσπύρα και Στάφα. Μετά την είσοδο του Αθανασόπουλου στο παιχνίδι, η Θύελλα έγινε ακόμη πιο επικίνδυνη επιθετικά και είχε σωρεία ευκαιριών απέναντι στην ανοργάνωτη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 80’ ο Αθανασόπουλος πέτυχε το 0-5 και στο 85’ ο Μουτζακάς έσωσε τα προσχήματα για τα Γλυκά Νερά, με καταπληκτικό γκολ με καλοτραβηγμένο σουτ από το ύψος της περιοχής (1-5). Στο 90’ ο Μαργέτης έκλεισε το σκορ (1-6) με πλασέ στην άδεια εστία του Τσούκα που είχε τεθεί προηγουμένως εκτός φάσης από τον Δημεσπύρα…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Πατούχας, Μίνο (81' Μπουλούμπασης), Αξιώτης, Κοντζιάς, Νάνος, Τσαουσάι (56’ Αντωνόπουλος), Βάρδας, Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Τετώρος (21’ Θεοφάνους).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Στάφα (65’ Μουλλάκης), Μανουσάκης, Σερέτης, Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας (63’ Προδρόμου), Μαργέτης, Καζαντζής (64’ Αθανασόπουλος), Γεραγωτέλλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money