Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 1–4


Η ομάδα της ΑΕ Μενιδίου
Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για την ΑΕΜ, κόντρα στην αρκετά δυνατή Δόξα Ποντίων, στο τοπικό ντέρμπυ του Μενιδίου. Η Δόξα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Μαβίδη να εκμεταλλεύεται λάθος του Ρεμούνδου (δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλλας) και με μπάσιμο από αριστερά, πλάσαρε υποδειγματικά τον Πασαλίδη (1-0).
Όμως, η ΑΕΜ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το ματς. Έτσι, ήταν άμεση (11’) η «απάντηση» με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παριανού από πλάγια θέση (1-1).
Στο 15' ο Κονιαβίτης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (από δεξιά) και σέντραρε στον αμαρκάριστο Καραγιάννη. Όμως εκείνος δεν βρήκε την μπάλλα όπως ήθελε, και την έστειλε άουτ.
Στο 22' συνδυασμός Φέκα-Αντωνίου, σέντρα του δεύτερου, όμως η κεφαλιά του Νταλάνι πέρασε ξυστά από το δοκάρι, άουτ.
Στο 28' ένα-δύο του Καραγιάννη με τον Νταλάνι, εκείνος μπήκε από πλάγια κι έκοψε την μπάλα παράλληλα, ο Καραγιάννης την άφησε στον Φέκα, που με ωραίο γωνιακό σουτ πέτυχε το 1-2.
Στο 40' η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σπυρίδη (έβρισε τον διαιτητή). Στο 45' ο Μαβίδης με φανταστική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε 4 αντιπάλους, αλλά λίγο πριν σουτάρει, κόπηκε από αμυντικούς.
Στο 52' μακρινή μπαλιά του Κονιαβίτη, πήρε ο Καραγιάννης, ξέφυγε του Μισαηλίδη και σούταρε στην γωνία του Σαββίδη (1-3).
Στο 67’ από σέντρα του Νταλάνι, ο Καραγιάννης λίγο πριν σκοράρει, κόπηκε από τον Ρούντο.
Στο 70' ατομική ενέργεια του Φέκα από αριστερά και παράλληλη μπαλλιά, έδωσε την ευκαιρία στον Γιαννακουδάκη με κεφαλιά να σημειώσει το 1-4.
Στο 76' ατομική ενέργεια του Κονιαβίτη (ξεκίνησε από την άμυνα, πέρασε 4 αντιπάλους, συνδυάσθηκε με τον Φέκα) κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Μισαηλίδη, πριν φθάσει τετ-α-τετ με τον Σαββίδη.
Στο 85' πλαγιοκόπηση από τον Νταλάνι και παράλληλη μπαλλιά προς το τέρμα, δεν εκμεταλλεύθηκαν ούτε ο Ρεμούνδος ούτε ο Καραγιάννης, που άργησαν να πάνε προς την μπάλλα.
Καλή η διαιτησία των Αντιπαριώτη – Χριστόπουλου, Γκόντα.
ΔΟΞΑ Π.: Σαββίδης, Κουτσουκανίδης, Σιρινίδης, Ρούντος, Μισαηλίδης, Σπυρίδης, Χριστιανίδης (54’ Αναστ. Σονίδης), Τσελενκίδης, Βαρυθυμιάδης (67’ Τσαλίδης), Μαβίδης, Τέγος (61’ Μαρτζέλος).
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Παριανός, Αντωνίου (53’ Γιαννακούδης), Παπανικολάου, Ρεμούνδος, Νάστος (80’ Σαρηγιαννόπουλος), Σούλα, Καραγιάννης (85’ Κουλέπης), Κονιαβίτης, Νταλάνι, Φέκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money