Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–0



Ο πανηγυρισμός του τέρματος του Μινάι

Νίκη – άνοδο στην Α’ κατηγορία σημείωσε ο Άρης Βούλας επί του συνδιεκδικητή της θέσης Ωρωπού, που έμεινε 10 βαθμούς πίσω και ελπίζει πλέον στην άνοδο της Θύελλας στην Γ’ εθνική, ώστε να εξασφαλίσει την προαγωγή του!
Το ματς ήταν δυνατό, αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους πιο σίγουρους στην κατοχή μπάλλας και τους φιλοξενούμενους να «ψάχνουν» σε κάθε ευκαιρία το γκολ, με σουτ εξ αποστάσεως. Ο Άρης έχασε 2 καλές ευκαιρίες στο 35’ (σέντρα Τριανταφυλλίδη από πλάγια, απέτυχε ο Παπαγεωργίου στην προβολή) και στο 90’ σε αντεπίθεση, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν φύγει όλοι μπροστά για την ισοφάριση! Ο Ωρωπός έχασε κλασσική ευκαιρία στο 41’, όταν σε σέντρα σουτ του Μήτρου, απέτυχε να σκοράρει ο Κρομύδας.
Το μοναδικό και πολύτιμο γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 64’ ο Μινάι, με κοντινό πλασέ (κάθετο δοκάρι και μέσα) σε σέντρα του Αλέξη Παπαγεωργίου και μικρή αδράνεια των αμυντικών.
Καλή η διαιτησία: Μαργαρίτης – Πολυχρονιάδης, Γουργιώτης.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος, Τριανταφυλλίδης, Κριλής (52' Βεϊζάι), Αλ. Παπαγεωργίου (85' Διγενής), Μινάι (94’ Τσιαγκάνης), Παπαδημητρόπουλος
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Β. Κανάτας, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Λ. Παπαγεωργίου (90' Οικονομάκος), Μήτρου, Κρομμύδας (73' Μακρής), Φιλλής, Αμπάζι (60' Ευφραιμίδης).
* Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ωρωπού κ. Ζαφείρη, «αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του προπονητή του Άρη Βούλας, που δυναμίτισε το κλίμα σε ένα πολύ ήσυχο παιχνίδι, όπως και η δυσάρεστη έκπληξη της μη ύπαρξης ζεστού νερού στα αποδυτήρια»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money