Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΑΛΛΑΥΡEΩΤΙΚΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3–1


Στιγμιότυπο από τον αγώνα

Mέχρι το 40’ το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να απειλούν (δύο καλές φάσεις στο πρώτο 10λεπτο, με σουτ του Θεοφανίδη που απέκρουσε ο Αζαριάδης, κι άλλο ένα του Τσίκλου, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι). Ο Φοίβος ισορρόπησε και στο 20’ έχασε τετ-α-τετ του Αγάλου, που πήρε το ρημπάουντ από ασταθή απόκρουση του Ρώμα.
Στο 30’ έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα! Σε μακρινό «γέμισμα» από την άμυνα, ο τερματοφύλακας Αζαριάδης απέκρουσε σταθερά την μπάλλα. Ο επερχόμενος Θεοφανίδης, δεν τράβηξε το πόδι του και τον κτύπησε ελαφρά. Όλο το γήπεδο θεώρησε ότι η φάση σταμάτησε ως επιθετικό φάουλ. Όμως, ο διαιτητής δεν σφύριξε... Ο Αζαριάδης σηκώθηκε κι έδωσε την μπάλλα στον Σώκο, ο οποίος την …έπιασε με τα χέρια και την έστησε για να εκτελέσει το φάουλ! Ο διαιτητής έδωσε αμέσως φάουλ-χέρι εντός περιοχής αλλά αντιληφθείς ότι έκανε λάθος, υπέδειξε κατ’ αρχήν έμμεσο φάουλ, κι έδειξε κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα Αζαριάδη και όχι στον Σώκο, που έπιασε την μπάλλα με τα χέρια! Οι παίκτες του Παλλαυρεωτικού διαμαρτυρήθηκαν –σωστά- ότι ήταν πέναλτυ. Και βέβαια το πήραν, με την επέμβαση του επόπτη. Στις διαμαρτυρίες του Φοίβου, ότι είχε προηγηθεί φάουλ στον τερματοφύλακα, που έπρεπε αρχικά να δοθεί και όλοι έτσι νόμιζαν, ο διαιτητής απάντησε ότι «πρέπει να είστε κι ευχαριστημένοι, γιατί κάλυψα τον Σώκο, που έπρεπε να αποβληθεί απευθείας»! Κι έμειναν όλοι ξεροί!
Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Δρούγκας (1-0). Ο εκνευρισμός των παικτών του Φοίβου έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να σημειώσουν αμέσως (οι διαμαρτυρίες και η διακοπή διήρκεσαν περίπου 7 λεπτά) και δεύτερο τέρμα (40’), όταν ο Ζησιμόπουλος έκανε λάθος και ο Θεοφανίδης πέτυχε το 2-0.
Απ’ εκεί και πέρα οι ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν. Οι πιο έμπειροι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και οι νεαροί φιλοξενούμενοι ξέχασαν συστήματα και εντολές του προπονητή τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλλαυρεωτικός διεύρυνε την διαφορά (59’) με καταπληκτικό πλασέ του Θεοφανίδη (3-0). Ο Φοίβος μείωσε στο 71’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Χαντάντ (3-1).
Διαιτητές: Γκούγκαρης – Μπέκας, Τσιρλής. Σύμφωνα με τους παράγοντες του Φοίβου, ο διαιτητής σφύριζε ό,τι του φώναζε η κερκίδα…
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαγιάστας (77' Λαναράς), Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Βλαντής (82' Ντάνης), Βερυκάκης (58' Καυκιάς), Τσίκλος, Θεοφανίδης, Δρούγκας, Μπαλοπήτας.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Ρεμούνδος (46' Αλεξανδρής), Παρόλας, Σώκος, Μηλιαράκης, Ζησιμόπουλος, Αργυρός, Τσαξιρλής (82' Σαραντόπουλος), Αγάλου, Χαντάντ, Σιμόνι (66' Γιουλάτος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money