Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 4–1



Μέχρι το ημίχρονο οι ομάδες ήταν ισόπαλες 0-0 αλλά στο β’ μέρος ο Ραμνούς Γραμματικού ατύχησε καθώς ο Αήττητος -πιο τυχερός- άνοιξε το σκορ στο 65’ με σπάνιο σουτ από πολύ πλάγια θέση του Κουλοχέρη (1-0)! Πολύ γρήγορα (70’) έγινε και το 2-0 με «εύκολο» γκολ του Λάππα.
Οι γηπεδούχοι είχαν πάλι απουσίες βασικών παικτών και το ματς ήταν αμφίρροπο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ στο 75' (χέρι στην περιοχή σε σέντρα του Κ. Κόλλια), που μετέτρεψε σε γκολ ο Νικολέας με εύστοχο κτύπημα (2-1). Ακολούθησε μάχη, που είχε θύμα τον Ραμνούντα, αφού οι παίκτες του Αήττητου επικράτησαν «κατά κράτος» και στο τελευταίο 10λεπτο πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα: Το 3-1 με σουτ εκτός περιοχής του Λάππα (ο τερματοφύλακας Στέφ. Κόλλιας δεν ήταν σε καλή ημέρα) και το 4-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μασκλαβάνος, μετά από σέντρα του Λάππα.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Πανούτσος, Β. Τζαφόλιας. Στο τέλος, παραλίγο να πέσουν «ψιλές» μεταξύ παικτών, όταν κάποιοι εξ αυτών εκνευρίσθηκαν και παρεξηγήθηκαν «για ψύλλου πήδημα»! Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, δεν υπήρξε συνέχεια…
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Αργ. Φράγκος, Λύγκος, Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κ. Φράγκος (66’ Τούντας), Παναγόπουλος (82’ Γιαννάκης), Μασκλαβάνος, Κουλοχέρης (88’ Μπέκας), Λάππας.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Καρλής, Νικ. Χαμάμης, Δημ. Κόλλιας (68’ Μέξης), Γρίβας, Κων. Κόλλιας (80’ Γιώργ. Χαμάμης), Κούκης (46’ Σαμανίδης), Μήτσης, Νικολέας, Ραπτογιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money