Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3–1



Το Κορωπί νίκησε καθαρά με 3-1 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο πρωτάθλημα και ξαναπέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με αρκετή διάθεση και αποτελεσματικότητα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο και στο β’ μέρος που βελτιώθηκε ο Ολυμπιακός, ήταν δύσκολο να καλύψει την διαφορά. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Κορωπί του Γιώργου Παπαϊωάννου, παραμένει αήττητο στην έδρα του (την μοναδική του ήττα υπέστη στο κύπελλο και στο ουδέτερο γήπεδο Γλ. Νερών). Επίσης, αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου μετά από 19 αγώνες υπό την τεχνική ηγεσία του Αντώνη Καρπούζα!
Ο αγώνας εξελίχθηκε με πρωτοβουλία των γηπεδούχων στο α’ ημίχρονο, οι οποίοι πέτυχαν το 1-0 στο 25’ με κεφαλιά του Γιαχάεβ σε σέντρα του Αλεξίου. Στο 35’ ο Ματσάγγος με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο β’ ημίχρονο, πίεσαν και στο 55’ μείωσαν με εξαιρετικό σουτ του Κώστα Τσεβά σε 2-1. Προσπάθησαν περισσότερο, κι έχασαν 1-2 ακόμη καλές ευκαιρίες αλλά το πάντα επικίνδυνο Κορωπί, με κορυφαίο τον Γιαχάεβ, βρήκε τρόπο να διευρύνει το σκορ στο 90’, με αυτογκόλ του Μπερμπάντη σε σουτ του Χαρίτου (3-1).
Καλοί οι διαιτητές Προδρομίδης – Ρούντος, Δουλγεράκης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης (81' Σπηλιόπουλος), Νούρια (51’ Ερτσίου), Αλεξίου (66' Ρεντζής), Χαρίτος, Β. Γιαχάεβ, Πλάτανος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης (70' Ζυγούρης), Αρκουμάνης, Τσέλια, Κολώνης (46' Μπερμπάντης), Αρβανιτάκης (46' Ανδρεαδάκης), Κ. Τσεβάς, Χρ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money