Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Φάση από τον αγώνα α'γύρου Διονύσου-Νικολακάκη

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 4–2
Ο πρωτοπόρος Νικολακάκης επικράτησε γηπεδούχος 4-2 του Διονύσου, ύστερα από παιχνίδι με ανατροπές και πολύ ενδιαφέρον. Στην διάρκειά του απεδείχθη -άλλη μια φορά- ότι οι παίκτες του Νικολακάκη διαθέτουν προσωπικότητα και εμπειρία τέτοια, που δεν επιτρέπει στους αντιπάλους να τους πάρουν αποτέλεσμα από τα «χέρια» τους! Μπορούν απλά να το διεκδικήσουν αλλά στο τέλος του παιχνιδιού, νικητής είναι πάλι ο Νικολακάκης!
Ο Διόνυσος έπαιξε εξαιρετικά –όπως και στον αγώνα του α’ γύρου, που είχε λήξει ισόπαλος- προηγήθηκε, ισοφάρισε 2-2 αλλά τελικά «παραδόθηκε» και ηττήθηκε… Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα κι έχασαν 2 καλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, απείλησαν και στο 41' κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρώλιας (0-1).
Ο Νικολακάκης ισοφάρισε στο 50' με σουτ του Καλλέρη (1-1), κι έκανε την ανατροπή του σκορ πολύ γρήγορα, στο 54', με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Πιτσούνη (2-1). Ο Διόνυσος δεν κάμφθηκε και με ωραίο τελείωμα του Καρατζίκου στο 70', ισοφάρισε 2-2!
Πάντως, τον τελευταίο λόγο είχε ο Νικολακάκης, που στο 79' πέτυχε με τακουνάκι του Βλαντόιου το 3-2 και στο 90' με εκπληκτικό σουτ-λόμπα από 30 μέτρα του Καβάση, «κλείδωσε» το σκορ (4-2).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Βιτσεντζάτος, Καραθανάσης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Νίκας, Νικ. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (84' Καβάσης), Τσαπανίδης (62' Τέρζιεφ), Μουκάνης (85' Βλαντόιου), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας (66' Αλεξανδρόπουλος), Ζαχαρόπουλος (79' Απ. Γκέσουρας), Μίσιος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος (61' Αγγελόπουλος), Καρατσίκος, Δρόσος, Δ. Ραυτακόπουλος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΝΟΙΞΗ 1–2
Νίκη σωτηρίας πήρε η Άνοιξη, νικώντας τον Αχιλλέα στο γήπεδο Κόκκινου Μύλου με 2-1. Το ματς ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 5' με ωραίο σουτ του νεαρού Σκούρα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αλλά έμειναν με 10 παίκτες στο 29’ λόγω αποβολής του Καραπαναγιώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί ανέτρεψε αντίπαλο ενώ ήταν τελευταίος αμυντικός παίκτης. Η Άνοιξη στο 40' ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Παπιδάκη εντός περιοχής αλλά ο Αχιλλέας –παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα- ήταν η ομάδα που κέρδισε πέναλτυ στο 45’, το οποίο ο Καρβούνης εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ ημίχρονο η Άνοιξη «έψαξε» με επιμονή το δεύτερο γκολ, με βελτιωμένη απόδοση και περισσότερο πάθος. Η πίεση απέφερε το νικητήριο τέρμα της, με αυτογκόλ του Καλογήρου στο 89'!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Χόικας, Πανούτσος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Καραγιαννίδης, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος, Σούρμπης (46' Τσαναχτσίδης), Καλογήρου, Καρβούνης (88' Θεοδωρόπουλος), Τσάκαλος, Λυμπερόπουλος (78' Κοσμάς).
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος, Κολώτας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης (76' Λιγωμένος), Λαγαστής, Σκούρας (67' Σίτης), Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης (79' Ραΐσης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 5–3
Μετά από δυνατή αναμέτρηση, ο Αήττητος νίκησε τον Παμπαιανικό με 5-3 αφού στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγούντο στο σκορ με 2-1! Σε διάστημα 20’ λεπτών παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι σημείωσαν 4 τέρματα κι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους. Στο α’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός με δύο γκολ του Λαγού είχε πάρει το προβάδισμα αλλά η συνέχεια ήταν προβληματική για την ομάδα της Παιανίας, που παρατάχθηκε με πιο «ελαφρύ» σχήμα 11άδας από το σύνηθες και στο β’ μέρος πρέπει να ήταν ευχαριστημένη που απέφυγε τον διασυρμό!
Ο Αήττητος ήταν πολύ καλός στο β’ ημίχρονο, κι έχασε πλειάδα ευκαιριών για ακόμη μεγαλύτερο σκορ!
Η σειρά των τερμάτων:
0-1: 20’ Λαγός.
1-1: 36’ Κολάγκι.
1-2: 43’ Λαγός.
2-2: 57’ Κουλοχέρης.
3-2: 64’ Κουλοχέρης πέναλτυ.
4-2: 67’ Αργ. Φράγκος.
5-2: 77’ Παναγόπουλος.
5-3: 91’ Κατσικώστας.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Αχ. Παπαδόπουλος, Βλαχόπουλος. Στο 87’ απεβλήθη ο Ιορδ. Παπαδόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης (58’ Αργ. Φράγκος), Λύγκος, Κων. Παπαδόπουλος, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος, Κων. Φράγκος (46’ Μασκλαβάνος), Παργιανός (82’ Κοντάκης).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Δημήτρουλας, Χατζής, Τσεβάς, Τογιάλλι, Παρθένης, Λαγός, Γκόμπλιας (73’ Λόκου), Δάβαρης (61’ Κατσικώστας), Τσιγάρας (66’ Στασινούλιας), Μυρτάι.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–0
Ο Αφιδναϊκός νίκησε γηπεδούχος και την Αρτέμιδα, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία. Η Άρτεμις πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, είχε κατά διαστήματα την υπεροχή αλλά η επιθετική της δυστοκία, δεν της επέτρεψε να «πάρει» κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Δυστυχώς -άλλη μια φορά- υπήρξε εκνευρισμός και 3 αποβολές παικτών στο τέλος του αγώνα, από την ανεξήγητη συμπεριφορά μερικών ποδοσφαιριστών που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους…
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 38’ ο Ζουβερέλλης από ασσίστ του Τσαβδαρίδη, που είχε δοκάρι στο 42’ από πλευράς γηπεδούχων (1-0). Οι φιλοξενούμενοι είχαν απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Αϊδώνη στο 85’ αλλά ο έμπειρος Μορφονιός απέκρουσε εντυπωσιακά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Επίσης, η Άρτεμις ζήτησε πέναλτυ και κόκκινη κάρτα σε προσπάθεια του Βετουλαδίτη και στο 93’ είχαμε συμπλοκή παικτών (με αιτία ένα βίαιο φάουλ), που κατέληξε σε αποβολή των Π. Νικολάου και Καραμήτρου του Αφιδναϊκού, όπως και του Βασιλείου της Αρτέμιδος.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Καρράς, Γουργιώτης. Σημαντική ευθύνη για την συμπλοκή των παικτών στο τέλος, είχε ο επόπτης Καρράς, ο οποίος ενώ είδε καθαρά τι έγινε, προφανώς φοβήθηκε να επέμβει και να δώσει άμεση λύση στην αρχικά μικρή σύρραξη, ώστε να αποφευχθεί η ένταση και οι αποβολές…
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Κλίσι, Ζουβερέλλης, Μ. Τσαλίδης (63’ Ν. Γάγγας), Τάτσης, Τσαβδαρίδης, Ι. Νικολάου, Βελτανιώτης (72’ Σκέλλας).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Δαρβής, Σερμαγιάς, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Αϊδώνης, Καρόκης, Διαμάντης (46’ Φυτιλής), Τσουκαλάς (70’ Βετουλαδίτης), Τζούτζι.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 0–3
Οι Νικητές πήραν μεγάλη ρεβάνς της εντός έδρας ήττας τους στον α’ γύρο, νικώντας τον Παθιακάκη με 3-0 εκτός έδρας! Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία, την οποία ορισμένοι χαρακτήρισαν προκλητική εναντίον της ομάδας του Παθιακάκη!
Το θέμα είναι ότι οι Νικητές σημείωσαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (ο Μαλάι το 1-0, ο Καραβατάκης το 2-0) και ολοκλήρωσαν τον θρίαμβό τους με ένα ακόμη γκολ του Χαρίση στο β’ μέρος για την τελική επικράτηση με 3-0!
Ο Παθιακάκης είχε σοβαρές απώλειες από το παιχνίδι αυτό, γιατί στο 31’ απεβλήθη ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπασταματίου (για συνεχείς διαμαρτυρίες) και στο 35’ ο Κώστας Τασιούδης, όταν διαμαρτυρήθηκε για πέναλτυ που δεν έδωσε ο διαιτητής υπέρ της ομάδας του. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα και για μία ακόμη περίπτωση πέναλτυ, που «δεν είδε» ο διαιτητής!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μακρής, Παπαδιώτης. Οι γηπεδούχοι ήταν έξαλλοι με την διαιτησία στο τέλος του αγώνα…
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπάσολι (51’ Σκούρτας), Κόκα, Τζάος, Κ. Τασιούδης, Αντεριώτης, Τσάλας (46’ Βουρτσάνης), Μ. Τασιούδης (74’ Γιώτης), Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα, Πετράκης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Κορωνιάς, Τσουκαλάς (87’ Τσόκος), Στάθ. Αντωνόπουλος (86’ Παν. Αντωνόπουλος), Σκιαδάς, Στούμπος, Χαρίσης, Μαλάι, Τσούκα, Καραβατάκης, Πετράι (76’ Λεμονής).

ΩΡΩΠΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 5–0
Ο Ωρωπός είχε εύκολο έργο στο γήπεδο Νέων Παλατίων με αντίπαλο την αδύναμη Δόξα Αγ. Άννας, την οποία κατέβαλε με το ευρύ 5-0! Το σημαντικό της συνάντησης ήταν η επανεμφάνιση –μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα- στην σύνθεση των γηπεδούχων του Τάσου Θάνου, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο. Ο αγώνας αποτέλεσε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς ο Ωρωπός ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκειά του και κάλλιστα ο δείκτης του σκορ μπορούσε ν’ ανέβει κι άλλο...
Από το πρώτο 45λεπτο ο Ωρωπός πήρε την πρωτοβουλία και πέτυχε 3 γκολ, με τον Αμπάζι (1-0), τον Λάπα (2-0) και τον Φιλλή (3-0). Στο δεύτερο ημίχρονο, το 4-0 σημείωσε ο Κρομμύδας και το 5-0 ο Θάνος.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Βασιλάκος, Στάσης.
ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Λάπα, Κανατάς (60’ Μηλακώτης), Κατερίνης, Γκλιάτης, Μπραχιμάι, Αμπάζι (46’ Θάνος), Μήτρου (70’ Ευφραιμίδης), Κρομμύδας, Παπαγεωργίου, Φιλλής.
* Το Δ.Σ. της Δόξας Αγίας Άννας ευχαρίστησε με δημόσια ανακοίνωσή της, την διοίκηση του Ωρωπού για την άψογη φιλοξενία της αποστολής στον μεταξύ τους αγώνα. «Ελπίζουμε κάποια στιγμή να την ανταποδώσουμε. Ευχόμαστε καλή πορεία», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Δόξας.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΡΗΣ ΒOYΛΑΣ 1–3
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα της Βούλας απέσπασε την νίκη. Ο Άρης Βούλας προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Το Καπανδρίτι που προερχόταν από θετικά αποτελέσματα, ισοφάρισε (1-1) στο 52’ με τον Μπύρωση και πάλαιψε το παιχνίδι… Προσπάθησε για το γκολ της νίκης, αλλά η εμπειρία των φιλοξενουμένων σε συνδυασμό με την κόπωση και τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, κόστισε στους γηπεδούχους την ήττα! Στο 89’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-2. Ο Κάκαρης, των γηπεδούχων, είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 92’ αλλά η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ. Στο 94’ ο Άρης διαμόρφωσε το τελικό 1-3! Διαιτητές: Μαλαμάς – Τσαλίκογλου, Πολυχρονιάδης.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–3
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Βουλιαγμένης επί της Νίκης Δροσιάς με 3-1. Τα γκολ των νικητών: Το 0-1 στο 58’ με τον Καρδαμίτση, το 0-2 στο 70’ με τον Σταυρόπουλο και το 0-3 στο 75’ με τον Μαρίου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 89’ με τον Ασιέγκμπου (1-3). Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μπουξμπάουμ, Σπίθας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Καραμέτος, Ανδρ. Λιόλιος, Τσιρλής, Αντάρτης, Παπαβασιλείου, Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Σταυρόπουλος (80' Χατζηνικολάου), Μαρίου, Μάστορας (85' Ιωαννίδης).

* ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2 (Μαργαρίτης – Μήταρης, Γκούβας)
* ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2–0 (Προδρομίδης – Δατσέρης, Βάλλας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money