Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2–3


Οι παίκτες της Δόξας στο παιχνίδι του Γέρακα με τον Νικηφόρο

Κομβικής σημασίας νίκη της Δόξας, που την κρατάει ακόμη «ζωντανή» στην κούρσα της αποφυγής του υποβιβασμού. Αντίθετα, ο Νικηφόρος υπέστη οδυνηρή ήττα και «μπλέχτηκε» άσχημα στην υπόθεση υποβιβασμός! Αποτέλεσμα ήταν μετά τον αγώνα, οι παίκτες του Νικηφόρου να δεχθούν σκληρή κριτική από τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος είπε ότι «τέσσερις – πέντε παίκτες του Νικηφόρου, ήταν για τα πανηγύρια»! Πάντως, η Δόξα σημείωσε την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα και φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική την Μαρκό…
Το παιχνίδι εξελίχθηκε με φάσεις που αρχικά δημιούργησαν οι γηπεδούχοι αλλά στο ημίωρο (30’) οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν ωραίο μπάσιμο από πλάγια του Θανόπουλου και γύρισμα στον Ψαράκη, ο οποίος με τακουνάκι σκοράρησε (0-1)! Δεν πέρασαν 2’ λεπτά (32’) και από τραγικό λάθος του Δημητριάδη, ο Μιχαήλ έδωσε στον Θανόπουλο, κι αυτός αφού πέρασε εύκολα και τον τερματοφύλακα, πέτυχε το 0-2!
Ο Νικηφόρος αντέδρασε και στο 38’ ο Γιάννης Μπούρας πραγματοποίησε θαυμάσια ενέργεια και πάσαρε στον Ουκόνου, πλάι στο τέρμα, ο οποίος έκανε περιστροφή περί τον εαυτό του και πλάσαρε τον Παππά, μειώνοντας σε 1-2. Στο δεκάλεπτο (55’) του β’ μέρους, η Δόξα Κορωπίου ευτύχησε να αυξήσει την διαφορά, με νέο τέρμα του Θανόπουλου, ο οποίος μετά από κεφαλιά του Μπουτσικάρη, μπήκε ανάμεσα στους αμυντικούς των γηπεδούχων και με πλασέ έκανε το 1-3. Η απάντηση του Νικηφόρου ήλθε στο 60’, με τρομερό σουτ στο «Γ» του Παπαβασιλείου από το ύψος της περιοχής και πάλι ύστερα από ασίστ του Γιάννη Μπούρα (2-3).
Ο Γιάννης Μαγγίνας, από πλευράς Δόξας, χρησιμοποίησε στον συγκεκριμένο αγώνα τον σέντερ-φορ Δαραμάρα, ως σέντερ-μπάκ. Και ήταν καλός! Ο Γιώργος Αθανασιάδης, από πλευράς Νικηφόρου, μετά το 0-2 «γύρισε» στην άμυνα τον Δούβο και προώθησε τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Μπούρα, ως επιθετικό χαφ. Μια κίνηση που στέφθηκε με επιτυχία, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα!
Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, η Δόξα έδωσε χώρο στον Νικηφόρο, που είχε 3-4 ευκαιρίες να ισοφαρίσει (σουτ του Παπαβασιλείου, δύο κεφαλιές από «στημένα» κτυπήματα) αλλά δεν τα κατάφερε. Λίγο πριν το τέλος της συνάντησης, έπεσε στο έδαφος (από μαρκάρισμα) σφαδάζοντας και κρατώντας το γόνατό του ο Ουκόνου και όλοι ανησύχησαν για σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο, ο Ουκόνου μετά από λίγα λεπτά σηκώθηκε και πάτησε το πόδι του, νιώθοντας μικρές μόνο ενοχλήσεις. Μάλιστα, ο παίκτης δεν δέχθηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, που ήλθε άμεσα στο γήπεδο, λέγοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Παπαδιώτης, Βιτσεντζάτος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Γιάν. Μπούρας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Δημ. Μπούρας, Ντε Σόουζα (55′ Ν. Καλούδης), Δελόλμας (55’ Ορούτσι), Δούβος, Ουκόνου.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Δαραμάρας, Πλίτσης, Κάρο, Μιχαήλ, Ανδρεάδης (89' Κουμπέγια), Ψαράκης, Θανόπουλος (60’ Κοτζάι), Μπουτσικάρης (90’ Δήμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money