Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΩΡΩΠΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2–1



Με καλή απόδοση αλλά αναποτελεσματικός ο Ωρωπός, κατάφερε στο 87’ να πετύχει γκολ και να νικήσει τον σκληροτράχηλο Σαρωνικό με 2-1. Το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο και οι φιλοξενούμενοι εξέπληξαν τους γηπεδούχους με την απόδοσή τους.
Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Παπαγεωργίου, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Καραλής (1-0). Η ομάδα του Σωτήρη Βίνο στάθηκε άτυχη σε 3 περιπτώσεις, που η μπάλλα κτύπησε στα αντίπαλα δοκάρια, με τους Παπαγεωργίου και Κρομμύδα στο πρώτο ημίχρονο και τον Γκλιάτη στο δεύτερο!
Στο 55’ ο Σαρωνικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Γεσιλάι. Παρ’ ότι με παίκτη λιγότερο, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 70’ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Αλεξίου (1-1)!
Ακολούθησε πίεση του Ωρωπού, αρκετές καλές χαμένες ευκαιρίες, δημιουργία άγχους αλλά και χαρά για την λύση που έδωσε στο 87’ ο έμπειρος Φιλλής για το τελικό 2-1.
Πάντως, ο Σαρωνικός έφυγε από τα Νέα Παλάτια με πολλά παράπονα από την διαιτησία του διαιτητή και του β’ βοηθού του, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής σφύριξε πέναλτυ σε φυσιολογική επέμβαση του Καραλή (35’) ενώ ο βοηθός Παπαδόπουλος δεν είδε καταφανέστατο οφ-σάιντ (87’) με αποτέλεσμα στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι να σημειώσουν το νικητήριο τέρμα τους.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Σπυρόπουλος, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Κανατάς (55’ Μήτρου), Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου, Βολιώτης (63’ Φιλλής), Κρομμύδας (75’ Ευφραιμίδης), Αμπάζι, Μπάνας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Μπούκης (25’ Πάτσιος), Τσόρακας, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Γεσιλάι, Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου, Πανταζής (61’ Τσαούσι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money