Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΝΟΙΞΗ 1–2




Νίκη σωτηρίας πήρε η Άνοιξη, νικώντας τον Αχιλλέα στο γήπεδο Κόκκινου Μύλου με 2-1. Το ματς ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 5' με ωραίο σουτ του νεαρού Σκούρα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αλλά έμειναν με 10 παίκτες στο 29’ λόγω αποβολής του Καραπαναγιώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί ανέτρεψε αντίπαλο ενώ ήταν τελευταίος αμυντικός παίκτης. Η Άνοιξη στο 40' ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Παπιδάκη εντός περιοχής αλλά ο Αχιλλέας –παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα- ήταν η ομάδα που κέρδισε πέναλτυ στο 45’, το οποίο ο Καρβούνης εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ ημίχρονο η Άνοιξη «έψαξε» με επιμονή το δεύτερο γκολ, με βελτιωμένη απόδοση και περισσότερο πάθος. Η πίεση απέφερε το νικητήριο τέρμα της, με αυτογκόλ του Καλογήρου στο 89'!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Χόικας, Πανούτσος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Καραγιαννίδης, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος, Σούρμπης (46' Τσαναχτσίδης), Καλογήρου, Καρβούνης (88' Θεοδωρόπουλος), Τσάκαλος, Λυμπερόπουλος (78' Κοσμάς).
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος, Κολώτας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης (76' Λιγωμένος), Λαγαστής, Σκούρας (67' Σίτης), Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης (79' Ραΐσης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money