Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΙΟΥΡΚΟΣ!




Σοκ επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην κοινωνία της Παλλήνης, από την είδηση του χαμού του Σωκράτη Κιούρκου, προπονητή του Παλληνιακού! Μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, το απόγευμα της Τετάρτης 18/2, ο Σωκράτης ένιωθε πόνους στην καρδιά αλλά δεν έδωσε την δέουσα σημασία στο γεγονός. Αργότερα, κι επειδή οι πόνοι συνέχιζαν, τον πήγε η σύζυγος με την αδελφή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε στοιχειώδεις πρώτες βοήθειες (καρδιογράφημα, υπέρηχο, που δεν έδειξαν τίποτα). Μέχρι, όμως, να του κάνουν μια αντιπηκτική εξέταση, ο άνθρωπος εξέπνευσε προφανώς από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, αργά το βράδυ της Τετάρτης!
Ο Σωκράτης Κιούρκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στην Παλλήνη από το 1967. Εργαζόταν ως υπάλληλος του Δήμου Σπάτων. Έχει οικογένεια με 3 παιδιά, την Βασιλική 21 ετών, την Δέσποινα 18 ετών (παίζει βόλλεϋ) και τον Σπύρο 16 ετών (παίκτη του Παλληνιακού). Ήταν πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας και τα τελευταία χρόνια από την στενοχώρια του κάπνιζε!
Έπαιξε ποδόσφαιρο στον Παλληνιακό, όπου άρχισε ως σέντερ-φορ, στον Ακράτητο Άνω Λιοσίων (ως αμυντικό χαφ), στην Τριγλία και στον Αήττητο Σπάτων. Συνέχισε την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ως προπονητής της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας, όπου εργάσθηκε αρκετά χρόνια κι ανέδειξε πολλά ταλέντα, παίρνοντας την ομάδα από τις μικρές κατηγορίες κι ανεβάζοντάς την ψηλά. Μετά ανέλαβε τον Παλληνιακό, πήγε για δύο περιόδους στο Καπανδρίτι, κι επέστρεψε στον αγαπημένο του Παλληνιακό, μέχρι σήμερα.
Η εξόδιος ακολουθία του Σωκράτη Κιούρκου θα γίνει την Παρασκευή 20/2, ώρα 4 μ.μ, από την ιερό ναό Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης και η ταφή του στο κοιμητήριο Παλλήνης.
Από «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» απευθύνουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου Σωκράτη. Να είναι καλά, να τον θυμούνται! Δεν ξέρουμε τί άλλο να πούμε και να γράψουμε...
* Ο αγώνας Α’ κατηγορίας Παλληνιακού-Θύελλας του ερχόμενου Σαββάτου, ανεβλήθη κατόπιν κοινού αιτήματος και των δύο σωματείων.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money