Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΣ!



Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Λαυρίου Γιώργος Πούλος, ένας εξαιρετικής ποιότητος ποδοσφαιριστής από την Ανάβυσσο, αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του» σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook!
Ο Πούλος έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων ομάδων στον Πανιώνιο, την Καλλιθέα, την Μαρκό, τον Κεραυνό Κερατέας, τον Άγιο Δημήτριο και άλλες ομάδες, σε μεγάλες κατηγορίες και ανακοίνωσε την απόφασή του με την ακόλουθη δήλωση:
«Ύστερα από ώριμη σκέψη και κάποιες άσχημες στιγμές τελευταία, αποφάσισα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό δημόσια, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ευχαριστήσω ορισμένους ανθρώπους που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, να κάνω αυτά που έκανα (λίγα ή πολλά) σε αυτόν τον χώρο. Έκανα πολλές φιλίες που με συνοδεύουν μια ζωή (ζωή να έχουμε) και γνώρισα σε αυτό τον χώρο αξιόλογους ανθρώπους, προπονητές, συμπαίκτες. Κάποτε όλα τελειώνουν και νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους αυτούς τους παίκτες και προπονητές που με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί τους. Εύχομαι να μην αδίκησα κανέναν όλα αυτά τα χρόνια. Αν το έκανα, ήταν άθελά μου, δεν είμαι τέτοιος. Τους άσχετους τους συγχωρώ αλλά δεν ξέρω αν θα τους συγχωρήσει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Τους ρουφιάνους δεν τους συγχωρώ, να πάνε να γ……! Ας τους συγχωρέσει ο Θεός»!!!
Με εκτίμηση Γιώργος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money