Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



Την Κυριακή 28-12-2014 πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Λαυρίου «Π. Βογιατζής», φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Λαυρεωτικής και ομάδας επίλεκτων ποδοσφαιριστών Λαυρίου, που έληξε με νίκη 3-2 της Λαυρεωτικής.
Χάρη στους γενναιόδωρους φιλάθλους της πόλης του Λαυρίου, επιτεύχθηκε ο στόχος της εκδήλωσης, που ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου.
Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής, ευχαρίστησαν τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου, την διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας της Λαυρεωτικής, για την συμμετοχή τους στον φιλανθρωπικό αγώνα αλλά και τους συμπολίτες τους, που έδειξαν μία ακόμη φορά την αγάπη τους, συμμετέχοντας ενεργά στην ενίσχυση συνανθρώπων τους και των παιδιών που έχουν ανάγκη.
Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της Λαυρεωτικής εύχεται σε όλους τους φίλους του συλλόγου και τους φιλάθλους Καλή Χρονιά. Στην ανακοίνωση προστίθεται: «Ας προσπαθήσουμε -όλοι μαζί- ακόμη περισσότερο, να προσφέρουμε και να στηρίξουμε ανάλογες δράσεις, έτσι ώστε να γίνει η χώρα μας πιο αισιόδοξη, πιο φιλική, πιο ανθρώπινη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money