Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΜΑΓΓΙΝΑ Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ;



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ


Λύθηκε χθες Σάββατο 24/1 η συνεργασία της Δόξας Κορωπίου με τον προπονητή Μιχάλη Βλάχο και σύμφωνα με πληροφορίες μας την ομάδα αναλαμβάνει ο Γιάννης Μαγγίνας, ο οποίος απεχώρησε πρόσφατα από την Προοδευτική και πέρυσι οδήγησε τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου στην κατάκτηση του νταμπλ.
Ο σύλλογος θα κάνει κάθε θεμιτή προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στην Α’ κατηγορία. Γι’ αυτό αναμένεται και περαιτέρω μεταγραφική της ενίσχυση.



ΔΗΜ. ΔΑΡΑΜΑΡΑΣ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΑΡΑΜΑΡΑ
Νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Κορωπίου αποτελεί ο έμπειρος επιθετικός ποδοσφαιριστής Δήμος Δαραμάρας, ο οποίος έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες: Φ.Σ. Κοζάνης, Ολυμπιακός Χερσονήσου, Αστέρας Αμαλιάδας και Εργοτέλης στην Α’ Εθνική ήταν οι προηγούμενοι σταθμοί του. Συμφώνησε να βοηθήσει την Δόξα στην προσπάθεια σωτηρίας που καταβάλλει. Μάλιστα, έπαιξε ήδη στον άτυχο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Λαυρεωτική αλλά δεν βρήκε στόχο.

* Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του συλλόγου του Κορωπίου Νίκος Λιακούτσης πέρασε τις τελευταίες ημέρες βαρύ καρδιακό πρόβλημα, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Σισμανογλείου νοσοκομείου και αναμένεται (αν όλα πάνε καλά) να πάρει εξιτήριο την ερχόμενη Τρίτη. Η κατάστασή του δεν εμπνέει πλέον ανησυχία. «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» εύχονται γρήγορα περαστικά...
Ν. Λιακούτσης - Α. Πουλάκης
Το προηγούμενο βράδυ της καρδιακής προσβολής του, ο κ. Λιακούτσης παρέστη στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ, παρέα με τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Αντώνη Πουλάκη (εξ ού και το στιγμιότυπο ανωτέρω).




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money