Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ



Νέα ανακοίνωση μας κοινοποίησε ο Ολυμπιακός Λαυρίου, την οποία (εμείς τουλάχιστον) δημοσιεύουμε για τελευταία φορά και μόνο για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, διότι αυτή η αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά…
Στην ανακοίνωση αναφέροντα τα εξής: «Σαν απάντηση στον Α.Ο Κορωπίου: Όλες οι ομάδες αλλάζουν στα αποδυτήρια δίπλα σε αυτά του ΑΟΚ. Παράδειγμα η ομάδα Μαρκό, που έπαιξαν τελευταία!
Η προδιάθεση για την δημιουργία κλίματος, υπήρξε απο την αρχή, με την απαίτηση παραγόντων του συλλόγου να μην παίξει ο Θ. Τσίκλος λόγω τραύματος. Σημειωτέον πως δεν είχε κανένα πρόβλημα και πατέρας του ειναι ο προπονητής της ομάδας. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, εάν υπήρχε υποψία κινδύνου το ενδιαφέρον του πατέρα ξεπερνάει αυτό των παραγόντων.
Ο Θ. Τσίκλος αναγκάσθηκε -με πολλούς ακόμα παίκτες- να περπατήσει 150 μέτρα μετά το πέρας του αγώνα, με μια μόνο πετσέτα, μέσα στο κρύο, για να κάνει ντους στα αποδυτήρια, που δεν μας άνοιγε απο την αρχή ο Α.Ο. Κορωπίου.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου στα τελευταία 20 χρόνια της ιστορίας του, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, είχε και έχει άριστες σχέσεις με τις ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ. Στα έξι χρόνια παραμονής του στην ΕΠΟ, πήρε κύπελλο ήθους και ο πρόεδρος πρωταθλήματος Γ’ εθνικής κ. Θανόπουλος, όταν ο Ολυμπιακός αποχώρησε, δήλωσε απερίφραστα πως είναι μεγάλη απώλεια.
Σημειώνουμε ότι στα αποδυτήρια που μας έβαλαν, τοποθετούν μόνο τον Κεραυνό Κερατέας και εμάς! Δεν επιθυμούμε να δώσουμε συνέχεια στην αντιπαράθεση, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money