Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 3–4


Η ομάδα του Σαρωνικού Αναβύσσου


Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον αγώνα της Αγίας Άννας! Ο Σαρωνικός προηγήθηκε 0-1 στο ημίχρονο και στο β’ μέρος, μέσα σε 6 λεπτά, η Δόξα σημείωσε 3 τέρματα και πέρασε μπροστά στο σκορ με 3-1! Στην συνέχει ο Σαρωνικός ισοφάρισε 3-3 και η Δόξα κέρδισε πέναλτυ αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το κτύπημα! Και στο 91’ ο Σαρωνικός πέτυχε το 3-4 και πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης… Όπως αντιλαμβάνεσθε, έγινε παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς!
Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Αλεξίου με κτύπημα πέναλτυ (0-1). Η Δόξα ισοφάρισε 1-1 στο 50’ με τον Γκίνι, προηγήθηκε 2-1 με τον Νικολάου στο 53’ και διαμόρφωσε το 3-1 στο 56’ πάλι με τον Γκίνι σκόρερ.
Ο Σαρωνικός «απάντησε» με δύο τέρματα του νεοεισελθόντος Χατζημιχαηλίδη στο 71’ και στο 79’, ισοφαρίζοντας 3-3!
Στο 88’ ο Γεσιλάι υπέπεσε σε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Κωτσαδάμ και απέκρουσε ο Τζιβίλογλου. Και στο 91’ ο Τσώκος πέτυχε το 3-4 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών, του προπονητή, των παραγόντων και των φίλων του Σαρωνικού που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Γκούβας, Λάμπρος. Δέκα παίκτες (5 από κάθε ομάδα) είδαν κίτρινες κάρτες αλλά ουδείς απεβλήθη.
ΔΟΞΑ Α.Α.: Παπαχρηστόπουλος, Σάββας, Σούλης, Μπίκλης, Κολονίκης, Ζωγράφος (83’ Γκίκας), Γαβαλάς (79’ Στέφος), Γκίνι, Νικολάου, Κωτσαδάμ, Βαρθάλης (50’ Σιώρας).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Τσόρακας (59’ Γεσιλάι), Τσούνης, Κετέογλου, Τσιγαρίδας (46’ Ζντράβα), Χαρίτος, Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου, Μπούκης (51’ Χατζημιχαηλίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money