Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΩΡΩΠΟΣ 3–0




Το ντέρμπυ πρωτοπόρων της Β’ κατηγορίας κρίθηκε νωρίς κι εύκολα υπέρ του γηπεδούχου Νικολακάκη, που παραμένει αήττητος και συνεχίζει το σερί του στην κορυφή. Μετέτρεψε το ματς σε τυπική διαδικασία, παρουσιάζοντας και νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Καλογερόπουλος και Σάββας). Αντίθετα, ο Ωρωπός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού και ηττήθηκε δίκαια, παρ’ ότι στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες για καλύτερο αποτέλεσμα… Καθοριστική απεδείχθη η απουσία –λόγω τραυματισμού- του έμπειρου επιθετικού και σκόρερ Τάσου Θάνου.
Η ομάδα του Μενιδίου ευτύχησε να προηγηθεί 2-0 με δύο γρήγορα γκολ του Εγιουρούμ, μόλις στο 2’ με κεφαλιά και στο 4’ με πλασέ! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν στο α’ ημίχρονο, με κυριότερες δύο δοκάρια στο 25’ με τον Καλογερόπουλο και στο 40’ με τον Καλλέρη ενώ στο 45’ ο Κατερίνης έδιωξε την μπάλλα πάνω στην γραμμή τέρματος σε προσπάθεια του Λαζαρίδη, κι απεσόβησε  βέβαιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο διάστημα είχαν παθητικό ρόλο και δεν απείλησαν την εστία του Παπαδόπουλου.
Στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης έρριξε τον ρυθμό του, κι ο Ωρωπός ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να απειλήσει στον 55’ με τον Φιλλή, ο οποίος από καλή θέση για γκολ, πλάσαρε άουτ! Στο 70’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φιλλή, απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος ενώ στο 83’ πάλι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, όταν από ασίστ του Αποστολάκη, ο Μήτρου προ κενής εστίας έστειλε την μπάλλα άουτ. Ο Νικολακάκης εκμεταλλεύθηκε τους κενούς χώρους και ζήτησε πέναλτυ στο 80’ (ανατροπή Καλλέρη). Τελικά, ο Πιτσούνης στο 90’ σημείωσε το 3-0.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Τσαλίκογλου.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας, Νικ. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (59' Πιτσούνης), Καλλέρης, Τέρζιεφ, Καλογερόπουλος (66' Σάββας), Λαζαρίδης (79' Μουκάνης), Εγιουρούμ.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Οικονομάκος (52' Κρομμύδας), Αμπάζι (80' Βολιώτης), Γκλιάτης, Κατερίνης, Αποστολάκης, Λάπας, Μήτρου, Μηλακώτης, Φιλλής, Κανατάς (59' Μπραχιμάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money