Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΣΤΑΜΑΤΑ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-5: Το 0-1 από κεφαλιά του Νάκου

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–5
Καθοριστική νίκη σημείωσε στην Σταμάτα ο Παλληνιακός και μάλιστα με το ευρύ σκορ 5-0! Η νίκη αυτή τόνωσε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Παλλήνης ενώ καθήλωσε στην ουρά της βαθμολογίας την Σταμάτα, που δεν φαίνεται να διαθέτει τις δυνάμεις για να επιδιώξει την σωτηρία της… Άλλωστε, παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, καθώς οι παίκτες της δεν ακολουθούν όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας!
Σε ότι αφορά τον αγώνα, ο Παλληνιακός μπήκε δυνατά και διατήρησε την υπεροχή, παίζοντας την Σταμάτα σχεδόν στο μισό γήπεδο. Όμως, το άγχος οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε λάθος επιλογές και κακά τελειώματα. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν κάτι με αντεπιθέσεις, χωρίς να καταφέρουν κάτι αξιόλογο πλην ενός σουτ που απέκρουσε με υπερένταση ο Αραχωβίτης. Η καλύτερη φάση του –χωρίς γκολ– α’ ημιχρόνου έγινε στο 44’, όταν ο τερματοφύλακας της Σταμάτας Βλάχος, πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις σε 3 συνεχόμενα σουτ των Κοβάνη, Δαραμούσκα (σχεδόν εξ επαφής) και Κυριόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληνιακός επικράτησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να πετύχει 5 γκολ και να χάσει άλλα τόσα! Το σκορ άνοιξε στο 53’ ο Νάκου, με ωραία κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Καρπούζη (0-1). Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Παλληνιακού, οπότε η συνέχεια ήταν καταιγιστική. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη και στο 58’ ο Κοβάνης με ωραίο πλασέ (0-2). Στο 68’ ο Ηλίας Μπούρας, μετά από ωραία ενέργεια του Κοβάνη, έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βλάχου (0-3). Στο 70’ πάλι ο Κοβάνης ήταν σκόρερ του 0-4 και στο 85’ ο ίδιος πέτυχε χατ-τρικ και το 0-5, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς. Το 5ο γκολ ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αφού στη φάση αυτή ο εξαιρετικός Κοβάνης «χόρεψε» 3 αμυντικούς, πριν πλασάρει τον αβοήθητο τερματοφύλακα...
Νωρίτερα (77’) ο Αλ. Καλούδης σε προσπάθεια να αποκρούσει, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι της εστίας του. Γκρίνια και ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των παικτών της Σταμάτας, όταν η ομάδα τους δέχθηκε το δεύτερο γκολ.
Διαιτητές: Δραγάτης – Γκούβας, Παπαδιώτης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Καυγαλάκης, Δημούδης, Καμάρας, Μπόρας, Κουκάι, Δημητρίου, Παππάς, Σμυρναίος (66' Μπουραζάνης), Δ. Κριεμάδης (66' Ν. Κριεμάδης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούνας, Αλ. Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Ηλ. Μπούρας, Καββαδίας, Δαραμούσκας, Κοβάνης, Καρπούζης (73' Μαυράκης), Κυριόπουλος.

Δηλώσεις:
Σωκράτης Κιούρκος (προπονητής Παλληνιακού): «Η νίκη αυτή ήταν για εμάς μονόδρομος. Τα τελευταία άτυχα για εμάς αποτελέσματα έκαναν το συγκεκριμένο παιχνίδι για εμάς σαν τελικό. Τα παιδιά το γνώριζαν και έδειξαν την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα. Όπως έχω πει και στο παρελθόν η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες μας. Πρόσφατα εντάχθηκαν στην ομάδα και οι Κάππος, Ζώκος, Δαραμούσκας, επέστρεψε ο Γεωργιάδης και είναι κοντά στην επάνοδο από τον τραυματισμό του ο Αλβανός. Αν, λοιπόν, είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και στους αγώνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
Χρήστος Αναστασίου (πρόεδρος Παλληνιακού): «Συγχαρητήρια σε όλους για την σημερινή νίκη. Μετά την νίκη-πρόκριση στους 8 του κυπέλλου την προηγούμενη Τετάρτη ήρθε και το σημερινό διπλό στην Σταμάτα με 5 γκολ γεμίζοντας μας όλους, Διοίκηση και φιλάθλους, με αισιοδοξία για τη συνέχεια.
Το τελευταίο διάστημα αρκετά άτυχα αποτελέσματα μας άφησαν πίσω βαθμολογικά και αυτό μας δημιούργησε άγχος. Οι απώλειες παικτών από τραυματισμούς, η διαιτησία καθώς και το ότι τους εντός έδρας αγώνες τους δίνουμε στο ουδέτερο γήπεδο της Ανθούσας (λόγω συντήρησης του γηπέδου μας) συνετέλεσαν στην απώλεια αρκετών βαθμών. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ένας-ένας οι τραυματίες επιστρέφουν, η ομάδα ενισχύθηκε με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, καθώς από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα αγωνιζόμαστε στην Παλλήνη, στο γήπεδό μας.
Δοθείσης της αφορμής, θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω τους πρώην παράγοντες κ.κ. Γιώργο Ζάβρα, Θόδωρο Καλφακάκο και Ζήση Διονυσίου, οι οποίοι έθεσαν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του συλλόγου και βοήθησαν με όλους τους τρόπους στις μεταγραφές των Κάππου, Ζώκου και Δαραμούσκα, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους και το ενδιαφέρον για τον Παλληνιακό. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι, να προστεθούν στην προσπάθεια που κάνει εφέτος ο σύλλογος, ώστε όλοι μαζί να τον οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Φάση από την συνάντηση Νικηφόρου-Κρυονερίου 0-0

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–0
Δίκαιο αποτέλεσμα μεταξύ ισοδύναμων ομάδων. Καλύτερο το Κρυονέρι στο α’ ημίχρονο, ελαφρώς καλύτερος ο Νικηφόρος στο β’ μέρος. Και οι δύο ομάδες ατύχησαν στα «τελειώματα» των φάσεων που δημιούργησαν για την επίτευξη ενός τέρματος.
Το Κρυονέρι με τον Κεφάλα είχε καλή ευκαιρία στο α’ 45λεπτο και ο Νικηφόρος με τον Παπαβασιλείου (από πάσα του νεοαποκτηθέντος Δεδόλμα) στο 65’ (βιαστικό πλασέ άουτ από εξαιρετική θέση) και με τον Ουκόνου στο 70’ (πλασέ άουτ).
Στο 78' ο Παπαβασιλείου έχασε την ψυχραιμία του, κτύπησε αντίπαλο και απεβλήθη!
Με λάθη οι διαιτητές Αντιπαριώτης – Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Γιάν. Μπούρας, Ατζινάς (46' Ουκόνου), Δελόλμας, Δούβος, Ν. Καλούδης (63' Ορούτσι).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Δημ. Δεσύλλας, Κολώτας (90' Λινάρδος), Θανασούλης, Πέππας, Σάβ. Δεσύλλας, Βλαχάκης, Σιατραβάνης, Δρακόπουλος (92' Κόλμπερ-Ελούνα Αμπέλε), Κεφάλας (80' Πειθής), Σταμούλης.

Φάση από τον αγώνα Ολυμπιακού Λαυρίου-Θύελλας 0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–3
Η Θύελλα πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα του Ολυμπιακού Λαυρίου, πετυχαίνοντας 3 γκολ έναντι κανενός των γηπεδούχων. Το αρχικά ισόρροπο παιχνίδι, έκλεινε σιγά-σιγά υπέρ των φιλοξενουμένων, με τον Αθανασόπουλο να σημειώνει το 0-1 στο 40’ και να «φρενάρει» τις επιδιώξεις των γηπεδούχων.
Στο β’ ημίχρονο η Θύελλα μπήκε «φουριόζα» (έβαλε και τον Χαρακτίδη στο παιχνίδι), διατήρησε την υπεροχή και στο 55’ κέρδισε πεναλτυ, λίγο μετά την αποβολή του προπονητή του Ολυμπιακού Παναγιώτη Τσίκλου. Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Χαρακτίδης (0-2).
Οι Λαυριώτες προσπάθησαν με μεγάλες μπαλλιές να οργανώσουν αντεπιθέσεις αλλά η τακτική αυτή δεν είχε αποτέλεσμα απέναντι σε έμπειρους και γρήγορους αντιπάλους. Ακόμη και μερικά «στημένα» κτυπήματα των γηπεδούχων δεν βρήκαν τον στόχο, καθώς η Θύελλα βρήκε ευκαιρίες και χώρους να συνδυασθεί, να δημιουργήσει αρκετούς κινδύνους για την εστία του Καραμολέγκου και να φθάσει τελικά στην επιτυχία τρίτου τέρματος στο 62’, πάλι με σκόρερ τον Χαρακτίδη (0-3). Η συνέχεια ήταν τυπική και οι πρωτοπόροι είχαν δύο δοκάρια, στο 75’ με τον Μαργέτη και στο 86’ με τον Καζαντζή.
Διαιτητές: Δραγάτης – Γουργιώτης, Παπαδιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Καραμολέγκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Μπεργιάννης, Μούργος (46' Πούλος), Πάνου, Βίλα, Παπαγεωργίου, Τσίκλος, Μπουλλάρι (58' Βελετάκος), Έλενας (80' Ρόσι).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Αράπης (48' Χαρακτίδης), Οικονόμου, Ντούνης, Τσέλιος, Τασσόπουλος, Δημεσπύρα (70' Μαργέτης), Ντόσκας, Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (52' Γεραγωτέλλης).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3–0
Εμφανώς καλύτερα τα Γλυκά Νερά, επεβλήθησαν στο γήπεδό τους με 3-0 του Εθνικού, που έπαιξε με πολλούς νεαρούς παίκτες και δεν έδειξε στοιχεία ομάδας που μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία… Το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Μουτζακάς (1-0), κι από το σημείο εκείνο του παιχνιδιού μέχρι το 65’, σχεδόν ποτέ δεν απειλήθηκε η εστία του Τσούκα. Μόνο οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους αλλά κι αυτοί δεν μπορούσαν να σκοράρουν στις αλλεπάλληλες ευκαιρίες που δημιούργησαν!
Στο 65’ ο Κουτρομάνος πέτυχε το 2-0 και στο 87’ ο Νάνος έκλεισε το σκορ (3-0).
Διαιτητές: Λάμπρου – Τσέλιος, Γουρνιάς.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Μίνο, Σότα, Κοντζιάς, Βάρδας, Νάνος, Μπουλούμπασης (62’ Γάσπαρης), Μουτζακάς (75' Θεοφάνους), Κουτρομάνος, Βλάχος (63' Ντε Ντέους).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ.: Καραλής, Σχοινάς, Μουτάφης, Ζούρος, Κονταρίνης (90' Μπεκιάρης), Χατζόπουλος, Τσούκα, Κοκίνι (79' Μαντόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Τρυφιάτης (69' Χατζηλίας), Νικηφοράκης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-0: Το δεύτερο γκολ των νικητών από τον Σάντρι
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2–0
Με τον Σάντρι Κρυεμάντι καλύτερο παίκτη και με γκολ από τα αποδυτήρια, ο Κεραυνός πήρε την ρεβάνς του α’ γύρου από τον γειτονικό Κουβαρά με 2-0. Ποιοτικά ήταν ένα κακό ματς, σε κακό αγωνιστικό χώρο, με συχνές διακοπές από τους τραυματισμούς των παικτών και καθαρό χρόνο παιχνιδιού –που δεν είχε ρυθμό– μόλις 55’ λεπτά!
Φυσικά στον α’ γύρο, ο Κρυεμάντι έπαιζε στον Κουβαρά, γι’ αυτό όταν πέτυχε το 2-0 δεν πανηγύρισε… Όμως, ταλαιπώρησε τον τερματοφύλακα και την άμυνα του Κουβαρά πολλές φορές.
Οι γηπεδούχοι με το …καλημέρα (3’), κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Μπουτσάι από τον Καρρά. Το πέναλτι κτύπησε εύστοχα ο Ρώμας (1-0). Στο 5’ τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε ο κεντρικός αμυντικός του Κουβαρά Σπύρος Τζανής. Στο 14’ ο Κρυεμάντι κυνήγησε την μπάλλα σε γύρισμα του Δημογιάννη, πρόλαβε τον τερματοφύλακα  Ευδαίμωνα αλλά σούταρε άουτ. Στο 16’ πάλι ο Κρυεμάντι έφυγε στην πλάτη των αμυντικών, αλλά δεν τελείωσε την φάση. Στο 18’ αδύναμο σουτ του Ρώμα απέκρουσε ο Ευδαίμων. Στο 39’ ο Πλάκα παρενέβη μεταξύ Μεγαγιάννη και Πρίφτη, αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Χαντζαράς. Στο 42’ μετά από κτύπημα φάουλ του Ζατσελλάρι, κεφαλιά του προωθημένου Δημογιάννη, έστιελε την μπάλλα ψηλά άουτ. Στο 44’ φαρμακερό σουτ του Μπουτσάι μόλις άουτ!
Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά ο Κουβαράς έχοντας ευνοϊκό αέρα. Στο 50’ ο Δημογιάννης από καλή θέση, είχε δυνατό σουτ ελάχιστα άουτ. Στο 60’ πάλι ο Δημογιάννης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έκανε αδύναμο σουτ, που εξουδετερώθηκε. Στο 62’ ο Κρυεμάντι επωφελήθηκε λάθος γύρισμα του Δημητρακόπουλου στον Ευδαίμωνα και πλάσαρε εύστοχα (2-0).
Στο 65’ ο Δημητρακόπουλος ανέτρεψε τον Κρυεμάντι και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ. Αμέσως μετά (66’) απεβλήθη ο Μεγαγιάννης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Καλοί σε γενικές γραμμές οι διαιτητές Μαργαρίτης – Αχ. Παπαδόπουλος, Δατσέρης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Μπουτσάι (80’ Πάλλης), Φουστέρης (68’ Λιάπης), Κρυεμάντι (87′ Χρ. Παππάς), Κατσίκης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα, Βανγκέλι, Δημογιάννης, Τζανής (5’ λ.τρ. Πίστας), Καρράς (70’ λ.τρ. Γιάν. Πρίφτης), Αλεξίου, Σύρος (58’ Παπανικολάου), Πλάκα, Ζατσελλάρι, Χρ. Δημητρακόπουλος.

ΜΑΡΚΟ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0–0
Καλύτερος ο Πρωτέας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να σκοράρει λόγω της εντυπωσιακής απόδοσης του τερματοφύλακα της Μαρκό Γερογιάννη!
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν και δημιούργησαν τουλάχιστον 2 καλές ευκαιρίες να σημειώσουν τέρμα ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι (το ματς έγινε στα Καλύβια λόγω των συνεχιζόμενων έργων στο στάδιο Μαρκοπούλου) ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι στο β’ μέρος αλλά στις λίγες φάσεις που δημιούργησαν δεν είχαν καλά τελειώματα. Αντίθετα, ο Πρωτέας πίεσε προς το τέλος, ήταν πιο καλά οργανωμένη ομάδα και έχασε ευκαιρίες (μία κεφαλιά, κι ένα σουτ απέκρουσε με ετοιμότητα ο Γερογιάννης) να πάρει την νίκη.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μπουξμπάουμ – Κάλλη, Μήταρη.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Καλαβρός (29' Μπάστας, 91' Σινάνι), Κωστής, Τσετβερίκοβ, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Ραβανός, Μουσαράι, Λάπα (59' Ζαφειρόπουλος).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Βασιλείου, Μπούσκος, Μπονιάκο (83' Λέκα), Κατσούλας, Μακρυπίδης, Γεωργίου, Μαραγκός, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–2
Σημαντική νίκη του Ολυμπιακού στην σκληρή έδρα της Μάχης Μαραθώνος. Ο έμπειρος Τσέλια σημείωσε και τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού, σ’ ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις.
Το 0-1 έγινε στο 28’, κι έτσι έληξε το ημίχρονο.
Η Μάχη αντέδρασε και στο 58’ ο Σένε ισοφάρισε, ύστερα από κακή συνεννόηση Ιατρού-Μπερμπάντη, που εκμεταλλεύθηκε ο σκόρερ και πλάσαρε αφού ξεπέρασε και την αντίσταση του Χανδρινού (1-1). Γρήγορα (69’) οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν την πρωτοπορία στο σκορ –και την νίκη– όταν ο Τσέλια πήρε την μπάλλα από λάθος του Σωτηριάδη, και πλάσαρε τον Τσούνη (1-2).
Καλή η διαιτησία: Γιαλούρης – Κυριακόπουλος, Πολυχρονιάδης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Αλ. Κοροβέσης (46’ Καλλιακούδας), Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Ζιάγκος, Καχόπουλος (86’ Παρούσος), Σένε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ (76’ Μεταξάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Μπερμπάντης, Βιδάλης, Αρκουμάνης, Τσέλια, Μανωλόπουλος (46’ Ιατρού), Ζυγούρης (55’ Βαζέχα), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (79’ Παπαγεωργίου).
* Πανευτυχής με το αποτέλεσμα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Αντώνης Καρπούζας, δήλωσε: «Χαίρομαι που είμαι προπονητής στην ομάδα αυτή, που διαθέτει τόσο καλούς παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Παιδιά πάμε δυνατά, είσαστε άχαστοι»!

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–1
Μεγάλο διπλό πήρε η Λαυρεωτική στο Κορωπί από την Δόξα, η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε με πέναλτυ!
Οι φιλοξενούμενοι στο α’ ημίχρονο πίεσαν και αφού δημιούργησαν κάποιους κινδύνους για το τέρμα του Παππά, τελικά πέτυχαν γκολ στο 31’ με σουτ του Κ. Παπαδόπουλου από μεγάλη απόσταση (0-1).
Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, πραγματοποιώντας αρκετές αξιόλογες επιθέσεις, τις οποίες η άμυνα της Λαυρεωτικής αποσόβησε. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (48’) η Δόξα κέρδισε πέναλτυ και αποβολή του Μακρή, που άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες για 40’ λεπτά! Το πέναλτυ εκτέλεσε ο νεαρός Μπουτσικάρης αλλά ο εξίσου ταλαντούχος νεαρός τερματοφύλακας Λάμπρος, απέκρουσε εκπληκτικά κι έσωσε την εστία του από την ισοφάριση…
Απ’ εκεί και πέρα ο αγώνας έχασε τον ρυθμό του και παρά τις προσπάθειες των παικτών της Δόξας να απειλήσουν όσο μπορούσαν πιο πολύ, οι Λαυριώτες κράτησαν καλά την μπάλλα και το αποτέλεσμα παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι τέλους του αγώνα. Έτσι η Λαυρεωτική πήρε το πολύτιμο τρίποντο, κι έριξε σε μεγάλη περίσκεψη τους παίκτες, την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας του Κορωπίου.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας).
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Πλίτσης, Σέργ. Παπαδόπουλος, Αναγνώστου (77’ Ντε Σόουζα), Κάρο, Θανόπουλος (71’ Μπεχάρι), Δαραμάρας, Ψαράκης, Μπουτσικάρης (58’ Δήμας).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου (73’ Μιχαλόπουλος), Μιχαηλίδης (61’ Σελιμάς), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Α. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης (91’ Λάππας), Τσιριγώτης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money