Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 0–3
Πολύ αγχωτική νίκη σημείωσε η ΑΕΜ επί του γηπεδούχου Πανσταυραϊκού παρά το τελικό 0-3. Το παιχνίδι διεξήχθη σε έντονα φορτισμένο κλίμα από πλευράς γηπεδούχων καθώς έχασαν πρόσφατα τον «ιστορικό» παράγοντα του Γέρακα Γιάννη Κανδηλώρο… Πριν την έναρξη του ματς, οι 22 παίκτες και οι δύο προπονητές άφησαν λουλούδια στην μνήμη του Γιάννη και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Αγωνιστικά το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 25' (ο Βλάμης απέτυχε να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα μετά από κάθετη πάσα του Νταλάνι). Στο 30' ο Κονιαβίτης με ψαλιδάκι αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πριν φθάσει στα δίχτυα και η ευκαιρία χάθηκε. Στο 40' είχαν μοναδική ευκαιρία οι γηπεδούχοι με τον Τριανταφυλλίδη να βγάζει ψηλοκρεμαστή σέντρα από φάουλ, στην καρδιά της περιοχής, αλλά η γυριστή κεφαλιά του Γκιόμι έστειλε την μπάλλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα Παναγόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε μέτρα γηπέδου και ειδικά μετά το 65' που οι παίκτες των γηπεδούχων έχασαν τις δυνάμεις τους (από έλλειψη προπονήσεων), πολιόρκησε την εστία του Πανσταυραϊκού. Στο 70' ο Γιαννακουδάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει από ιδανική θέση (πάσα του Ρεμούνδου).
Στο 75' το δυνατό πλάγιο του Νταλάνι βρήκε τον Γιαννακουδάκη στο πρώτο δοκάρι, εκείνος «έσπασε» την μπάλλα προς το πέναλτυ και ο προωθημένος Κονιαβίτης σούταρε στην κίνηση πετυχαίνοντας το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση του Πανσταυραϊκού, που στο 79' ο Γκιόμι βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ, από πλάγια θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παναγόπουλος σε κόρνερ.
Στο 82' ο νεοεισελθών Αντωνίου συνέκλινε από τα αριστερά και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε συρτά στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα (0-2). Στο 85' μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας του Πανσταυραϊκού, έβγαλε τον Ρεμούνδο σε θέση δεξιού εξτρέμ να πλασάρει με λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα. Όμως η μπάλλα δεν του έκανε το χατήρι και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι… Πάντως, ο Αντωνίου είχε ακολουθήσει την φάση και πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 0-3. Παραλίγο να γίνει και το 0-4 στο 91' μετά από σέντρα ακριβείας του Αντωνίου, όμως την κεφαλιά του Νταλάνι μπλόκαρε εύκολα ο γκολκήπερ.
Διαιτητές: Καρράς – Κ. Κορωνιάς, Δομούζης.
* Φύλλο αγώνα δεν δόθηκε στις ομάδες (!) γιατί δεν είχε αντίγραφα ο διαιτητής! ...Θα το έστελναν με φαξ –είπαν- μέσα στην εβδομάδα! Δηλαδή, αν κάποιος θέλει να κάνει ένσταση, δεν μπορεί! Σοβαρή διοργάνωση, λέμε εμείς…

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 1–2
Στον αγώνα αυτό εφαρμόσθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι νέοι κανόνες για το οφ-σάιντ και το πλεονέκτημα! Στο πρώτο ημίωρο έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις. Στο 30’ έγινε βαθιά μπαλλιά έξω από την περιοχή, ο επόπτης σήκωσε την σημαία, οι μισοί παίκτες σταμάτησαν, ο παίκτης του Αυλώνα Δημητριάδης συνέχισε κι έβαλε το γκολ (0-1)! Ο επόπτης έμεινε καρφωμένος στην θέση του, αλλά ο διαιτητής είπε γκολ... Οι παίκτες του Αυλώνα άρχισαν σιγά-σιγά να πανηγυρίζουν, κοιτώντας όλοι τον επόπτη που δεν κουνιόταν κι έμενε με υψωμένη την σημαία. Οι κόσμιες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς ο διαιτητής το «πήρε επάνω του». Πάντως, ο επόπτης παρέμεινε εκεί ακίνητος! Ο διαιτητής του είπε να πάει στην σέντρα. Αυτός δεν πήγαινε αλλά υποχώρησε με την πάροδο ενός λεπτού!
Σε σχετική ερώτηση του προπονητή του Φοίβου προς τον διαιτητή, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, γιατί δεν έδωσε το οφ-σάιντ, εκείνος απάντησε: «Ήταν οφ-σάιντ αλλά οι κανονισμοί άλλαξαν πριν από μια εβδομάδα»! Όμως, δεν έπεισε ούτε τους επόπτες του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίβος κυριάρχησε για 20’ λεπτά και ισοφάρισε με τον Λάβδα στο 55’ από γύρισμα του Αργυρού.
Στο 65’ πάλι οι ίδιοι δύο παίκτες του Φοίβου συνδυάσθηκαν σε αντεπίθεση και ο Λάβδας έβγαλε τον Αργυρό μόνο του με τον τερματοφύλακα. Ο βοηθός υπέδειξε ανύπαρκτο οφ-σάιντ και ο διαιτητής -αυτή την φορά- τον εμπιστεύθηκε!
Το παιχνίδι στην συνέχεια «έγινε ροντέο», με πολλά λάθη, φάουλ και διακοπές. Τελικά, στο 83’ ο Αυλώνας πέτυχε το γκολ της νίκης με τον 43χρονο Ράπτη, που είχε μπει στο ματς 10’ λεπτά νωρίτερα.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Κάλλης, Βλαχόπουλος.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αλεξανδρής, Σαραντόπουλος, Ζησιμόπουλος, Μηλιαράκης (86’ Κουκουλάς), Παρόλας, Αργυρός, Κολλάρος (77’ Μπεκιάρης), Μαντάς (73’ Τσαξιρλής), Χαντάντ, Λάβδας.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Ελευθεριάδης, Νακάι (46’ Πατσαβούρας), Κούφο, Θεοδοσίου, Δημητριάδης, Λέκκας (73’ Ράπτης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–0
Με δύο γκολ του Τζελίλι στο 84’ και στο 89’ ο Αστέρας Γλυκών Νερών επιβλήθηκε γηπεδούχος του ισχυρού Συκάμινου με 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, γιατί στην εκπνοή του αγώνα έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν σε μια φάση η μπάλλα κατέληξε δύο φορές στο κάθετο δοκάρι ύστερα από προσπάθειες του Τσαγκαράκη και του Γκανούδη, ενώ στην επιστροφή της μπάλλας ο Τσαγκαράκης προ κενής εστίας σημειώθηκε σε θέση οφ-σάιντ από τον βοηθό Γκούγκαρη. Ακόμη, στο δεύτερο ημίχρονο το Συκάμινο διαμαρτυρήθηκε έντονα για ακύρωση τέρματος του Τσαγκαράκη, ύστερα από υπόδειξη για οφ-σάιντ του βοηθού Βιτσεντζάτου.
Πολλά παράπονα από το Συκάμινο για τις υποδείξεις των βοηθών.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Βιτσεντζάτος, Γκούγκαρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Ζάβρας, Σχίζας, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αναστασίου, Ντούγιας, Ρεμί, Κολόκας (75’ Γεωργάκης), Παγώνης, Τζελίλι, Πράσινος (46’ Λεντζάκης, 66’ Λατσούνας).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Καραμιχάλης, Σακαράκας, Γκας (80’ Ιωακείμ), Φώτος (88’ Γραβάνης), Γκανούδης, Τυροβόλης, Μπάρο, Τσάντζαλος (46’ Γαρυφάλλου), Τσαγκαράκης, Παπαπάνου.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–1
Ο Σονίδης έδωσε προβάδισμα 0-1 στην Δόξα μόλις στο 5’ αλλά στο 8’ με αυτογκόλ του Μισαηλίδη, ο Θησέας ισοφάρισε 1-1.
Μετά το 70’ που η Δόξα ξέμεινε από δυνάμεις, ο Θησέας πέτυχε 2 ακόμη γκολ και πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς! Σκόρερς ήταν στο 73’ ο Μαγγίνας και στο 78’ ο Κουσούλης.
Διαιτητές: Μπαλής – Καστρινάκης, Πολίτης. Με 2η κίτρινη κάρτα απεβλήθη στο 87’ ο Σοφιάνοβ.
ΘΗΣΕΑΣ: Σουσούνης, Μηναδάκης, Εγκυγιάν, Ζέρβας (68’ Μαργέτας), Πάπας, Αλτιπαρμάκης, Μπούκουρι, Κωνσταντόπουλος, Πόγκας, Γεσαγιάν (59’ Μαγγίνας, 88’ λ.τρ. Ντότσικας), Κουσούλης.
ΔΟΞΑ Π.: Σαββίδης, Χριστιανίδης (50’ Τσάτσας), Σιρινίδης (76’ Φουτσίδης), Μισαηλίδης, Αθανασόπουλος, Σοφιάνοβ, Μαρτζέλος (65’ Τέγος), Σπυρίδης, Βαρυθυμιάδης, Μαβίδης, Σονίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–0
Πολύ δυνατό παιχνίδι, που χρωματίσθηκε με δύο αποβολές στο 20’ όταν συνεπλάκησαν Τσίκλος και Παυλόπουλος. Ο Παλλαυρεωτικός έμεινε από δυνάμεις στο 65’ και ο Αστέρας (ή Κόσμος Βορείων Προαστίων) κατάφερε να σκοράρει στο 76’ με κεφαλιά του Βλάχου σε κτύπημα φάουλ του Ζαρόκωστα.
Οι αντίπαλοι είχαν κι από ένα δοκάρι, σε προσπάθειες και σουτ του Γιαννόπουλου στο 55’ από τους γηπεδούχους και του Δρούγκα στο 80’ από τους φιλοξενούμενους.
Διαιτητές: Λάμπρος – Πειρασμάκης, Καλαμπάκας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Γαβαλάς, Ζαρόκωστας, Λώλος (90’ Παπανικολόπουλος), Βλάχος, Παπαλέξης, Ν. Πελέκης, Γιαννόπουλος (90’ Παπαδάκης), Παναγόπουλος, Παυλόπουλος, Καρβούνης (74’ Λόης), Συμβουλίδης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Λαναράς, Τσίκλος, Σουλιώτης, Βλαντής, Καυκιάς (65’ Μπαγιάστας), Ντάνης, Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Κυριακίδης.

* Ο Γέρακας με τέρματα των Αποστολίδη στο 25’ και Σεχιπάι στο 65’ νίκησε στον Κάλαμο τον τοπικό Αμφιάραο 2-0.
* Ο Αστέρας Μενιδίου νίκησε γηπεδούχος 2-0 τον Αετό Πικερμίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money