Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–3


Πανηγυρισμός του Παπαδά στον αγώνα Αρτέμιδος-Αήττητου 0-1

Καλύτερος ο Αήττητος, με βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του την δύναμη, νίκησε στον Άγιο Στέφανο τον Παθιακάκη με 3-1.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι υπερίσχυσαν κατά κράτος και προηγήθηκαν 0-1 στο 20’ με τέρμα του Παπαδά και 0-2 στο 30’ με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής του Κουλοχέρη. Μάλιστα, στο 40’ ο Παργιανός είχε και δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο, πίεσαν, προσπάθησαν να μειώσουν και τα κατάφεραν αφού όμως ο Αήττητος έμεινε με 10 παίκτες στο 71’ λόγω αποβολής (με 2η κίτρινη κάρτα) του Κουλοχέρη. Ο Παθιακάκης πέτυχε το 1-2 με τον Κ. Τασιούδη στο 81’.
Η ομάδα των Σπάτων επέμεινε και δημιούργησε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ευκαιρίες, είχε κι άλλο δοκάρι με τον Κολάγκι στο 87’ και σημείωσε το τελικό 1-3 με τον Λάππα (νέο σουτ εκτός περιοχής) στο 90’.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Χριστόπουλος, Καρράς.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Κόκκας, Τζάος, Κ. Τασιούδης, Κουλούρης (33’ Πετράκης), Μπάσολι (61’ Γιώτης), Βουρτσάνης (75’ Τριαντούλης), Μυλωνάς, Ντρένοβα, Μ. Τασιούδης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης, Λύγκος, Μωυσιάδης, Αργ. Φράγκος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Τούντας, Παπαδάς (75’ Κων. Φράγκος), Παργιανός (85’ Φυτιλής), Λάππας (90’ Γιαννάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money