Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–1



Φάση από τον αγώνα του α' γύρου


Σημαντική ισοπαλία 1-1 πήρε ο Νικηφόρος από τον Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια, σε παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο από πλευράς υπεροχής αλλά τον Νικηφόρο να διαμαρτύρεται έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή και του α’ βοηθού, έστω κι αν κέρδισε πέναλτυ που απώλεσε!
Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα ανήκε στον Πρωτέα, που κέρδισε πολλά κόρνερ αλλά δεν αξιοποίησε κανένα. Ο Νικηφόρος ευτύχησε στο 20’ να πετύχει γκολ με τον Δούβο, στην πρώτη του αντεπίθεση, ύστερα από σέντρα του Δημητριάδη. Αμέσως μετά, ο Ουκόνου είχε τετ-α-τετ με τον Θωμόπουλο αλλά σούταρε άουτ!
Ο Πρωτέας ισοφάρισε στο 41’, όταν ο Μακρυπίδης πήρε την μπάλλα από ελεγχόμενη θέση (για πλάγιο άουτ) και έκανε πάσα στον αμαρκάριστο Μαμάκο. Αυτός δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει τον Φελέσκουρα (1-1).
Στο 76’ έγινε κλασσικό πέναλτυ στον Δημητριάδη από τον Μακροδημήτρη αλλά ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Μπούρας, που είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, εκτέλεσε την ποινή, στέλνοντας την μπάλλα άουτ! Στην αντεπίθεση των γηπεδούχων, αμέσως μετά το κτύπημα πέναλτυ, ο Μαραγκός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Φελέσκουρα, ο οποίος έσωσε την εστία του αποκρούοντας το πλασέ!
Στο 80’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα για «θέατρο» ο Δημήτρης Μπούρας του Νικηφόρου (έπεσε στο έδαφος γιατί τον μάρκαρε με πιάσιμο από τον λαιμό ο Μαμάκος) και στο 89’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Ορούτσι, ο Τζουμάκας του Πρωτέα (είχε μπει στο παιχνίδι 5’ νωρίτερα)!
Στο 90’ ο Νικηφόρος είχε ευκαιρία να πάρει την νίκη αλλά δεν το πέτυχε.
Έντονες διαμαρτυρίες μας μετέφεραν οι παράγοντες του Νικηφόρου για την διαιτησία του Μανιώτη και του βοηθού Αχ. Παπαδόπουλου. Ο άλλος βοηθός Β. Τζαφόλιας δεν είχε πρόβλημα.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Βασιλείου, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης (84' Τζουμάκας), Γεωργίου (67' Λέκα), Μαραγκός, Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Δημ. Μπούρας, Ν. Καλούδης (90' Γαβριηλίδης), Παπαθανασόπουλος (55' Ι. Μπούρας), Δούβος, Ουκόνου (70' Ορούτσι).
* Ο Νικηφόρος διαμαρτυρήθηκε για την τοποθέτηση του πάγκου των γηπεδούχων σε απόσταση τέτοια από το κέντρο του γηπέδου, ώστε να μπορούν προπονητές, παράγοντες και παίκτες του Πρωτέα, να διαμαρτύρονται πιο εύκολα στον βοηθό και τον διαιτητή του αγώνα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money