Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–1


Φάση από τον αγώνα

Ο γηπεδούχος Σαρωνικός παραχώρησε ισοπαλία στην μαχητική Αρτέμιδα, αν και προηγήθηκε σε δύσκολο σημείο του αγώνα, κι έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, που άρχισε με εικοσιπεντάλεπτη καθυστέρηση, λόγω αργοπορημένης άφιξης του α’ βοηθού, που αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Β. Λάμπρου!
Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις και με μέτρια απόδοση των αντιπάλων. Εξαίρεση αποτέλεσε το κτύπημα φάουλ του Τζούτζι στο 20’, το οποίο ανησύχησε τους γηπεδούχους αλλά με ετοιμότητα απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τζιβίλογλου!
Στο β’ μέρος ο γηπεδούχοι ήταν δραστήριοι επιθετικά αλλά η άμυνά τους παρουσίασε αδυναμίες, ιδιαίτερα όταν οι φιλοξενούμενοι «ανέβασαν στροφές» και απείλησαν με αξιώσεις.
Ο Σαρωνικός είχε δοκάρι στο 66’, όταν μετά από κτύπημα φάουλ του Αλεξίου, ο Χατζημιχαηλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι. Όμως, δύο λεπτά αργότερα (68’) ο Χατζημιχαηλίδης με βολέ από την μικρή περιοχή σημείωσε το 1-0.
Η Άρτεμις εκμεταλλεύθηκε τους ελεύθερους χώρους, πίεσε και στο 75’ από λάθος του Τζιβίλογλου στην υποδοχή της μπάλλας σε φάουλ, ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Στουραΐτη (1-1). Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού ο Σαρωνικός αντέδρασε αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι και –έστω με δυσκολία- κράτησαν την ισοπαλία.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Χουλιάρας, Κάλλης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Τσούνης, Κετέογλου, Χαρίτος, Ζντράβα (63’ Ναυπλιώτης), Ντίνος (76’ Δρίτσουλας), Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (53’ Διαμάντης), Καρόκης, Σερμαγιάς, Τζούτζι, Γεωργίου (64’ Βετουλαδίτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money