Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1–1


Φάση από τον αγώνα

Δίκαιη μοιρασιά στα Καλύβια, μεταξύ της τοπικής ομάδας και των Νικητών.
Τα Καλύβια ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς (4’) στο σκορ μετά από μακρινό κτύπημα φάουλ του Τίμου Τσομπανάκη (1-0).
Σιγά-σιγά η ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων εξανεμίσθηκε και ακολούθησε ένα διάστημα που η ομάδα των Νικητών ανέλαβε πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να φανεί απειλητική για την εστία του Παπαβασιλείου, ο οποίος επέστρεψε ως μεταγραφή στα Καλύβια, από τον Πρωτέα.
Στο β’ ημίχρονο συνεχίσθηκε το ίδιο σενάριο, ώσπου στο 59' μετά από συνδυασμένη προσπάθεια των φιλοξενουμένων, ο Στούμπος είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλλας ο Μπλέτα κέρδισε πέναλτυ (ανετράπη από τον Τίμο Τσομπανάκη), το οποίο εκτέλεσε στο 61’ εύστοχα ο Χαρίσης (1-1).
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Μάτι στο 65’, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε…
Καλή η διαιτησία των Απ. Παπαδόπουλου – Μακρή, Β. Γαλάνη.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Κοτλίδας (46’ Λ. Καραγιάννης), Γαλανάκης (82’ Χάλαρης), Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Θεοφ. Τσομπανάκης, Μασουράκης (77’ Σερμπενιάδης), Δημ. Οικονομίδης, Γκίνης, Μάτι.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Τζέγια, Τσουκαλάς, Στάθ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Σωτηρόπουλος (89’ Σταθόπουλος), Χαρίσης, Καραμάνος, Ντούσης (82’ Παν. Αντωνόπουλος), Στούμπος (67’ Πανουσόπουλος), Μπλέτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money