Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 1–0



Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά η ΑΕΜ νικώντας στο γήπεδο Κ. Αχαρνών με το αγχωτικό 1-0, τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, πέρασε με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων. Κόντρα στην ροή του ματς, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 15', όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Ηλίας, αλλά έχασε το κοντρόλ πριν δώσει δίπλα του στον Τριανταφύλλου, που ήταν μόνος του μπροστά σε κενή εστία, οπότε ο τερματοφύλακας Παναγόπουλος μπλόκαρε την μπάλλα. Σύντομα ήλθε η απάντηση των γηπεδούχων, με βιαστικό σουτ του Ρεμούνδου από το ύψος της περιοχής, μόλις πάνω απ’ το δοκάρι του Σαρκίρη. Στο 35' η ΑΕΜ είχε δοκάρι. Ύστερα από προσπάθεια του Νταλάνι από πλάγια, και παράλληλη προς το τέρμα μπαλλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσούδης έστειλε την μπάλλα (σε κενή εστία) στο δοκάρι! Πολύ καλή φάση είχε και ο Μαύρος Αετός με τον Λόη, ο οποίος εκτέλεσε κόρνερ (για απευθείας γκολ) και ο τερματοφύλακας Παναγόπουλος έδιωξε με υπερένταση.
Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΜ κέρδισε χώρους και πίεσε για το γκολ. Με πλαγιοκοπήσεις από δεξιά του Ρεμούνδου και του Νταλάνι, κι από αριστερά του Τσούδη και του Κορμπάκη, έβγαλε μερικές καλές σέντρες, χωρίς να αξιοποιηθούν.
Πάντως, το 1-0 δεν άργησε να έλθει! Στο 60' ο Κοτσαρίνης έκλεψε την μπάλλα στο κέντρο, κι έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Νταλάνι, που μπήκε από δεξιά και σούταρε από πλάγια θέση συρτά. Η μπάλλα πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα Σαρκίρη και κατέληξε στα δίχτυα! Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το ματς, με σουτ των Αντωνίου και Κοτσαρίνη. Στο πρώτο η μπάλλα κατέληξε ελάχιστα άουτ ενώ το σουτ του δεύτερου απέκρουσε ο Σαρκίρης.
Είχε και ο Μαύρος Αετός ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 82', με απευθείας πολύ δυνατό κτύπημα φάουλ (εκτός περιοχής) του Τριανταφύλλου, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 88' η ΑΕΜ ξαναχτύπησε. Ο δαιμόνιος Νταλάνι έκανε σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, μετά από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά-πάσα του Γιαννακουδάκη, όμως ο βοηθός υπέδειξε φανταστικό οφ-σάιντ, εκνευρίζοντας τους γηπεδούχους. Στην επόμενη ακριβώς φάση, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Τζίκα, ο οποίος βγήκε από πλάγια στην πλάτη της άμυνας αλλά η πάσα που έκανε προς το πέναλτυ, κόπηκε με αυτοθυσία από τον Κονιαβίτη, που έπεσε στην μπάλλα και την απομάκρυνε.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια δύσκολη -όπως εξελίχθηκε- νίκη επί του αξιόμαχου Μαύρου Αετού.
Πολύ καλός ήταν ο διαιτητής Λάμπρος, όχι όμως και οι βοηθοί του Καραθανάσης και Χριστόπουλος, οι οποίοι άφησαν αρκετά παράπονα και στις δύο ομάδες…
ΑΕΜ: Παναγόπουλος, Ρεμούνδος, Κορμπάκης, Κεραμιδάς (67’ Α. Καλαμιώτης), Νάστος, Βλάμης (85’ Γιαννακουδάκης), Σούλα, Τσούδης (55’ Αντωνίου), Κονιαβίτης, Νταλάνι, Κοτσαρίνης.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σαρκίρης, Βρέττο, Δ. Τοτόμης, Ματζίρι, Τσεβάς, Θεοδωρής, Οικονόμου (65’ Π. Μάζης), Τζίκα, Ηλίας (46’ Αθ. Μπουλέκος), Τριανταφύλλου, Λόης (80’ Πανανής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money