Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΜΠΡΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης διαιτητών της ΕΠΟ Θανάσης Μπριάκος, έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 1/12, το εβδομαδιαίο μάθημα των διαιτητών της ΕΠΣΑΝΑ στο αμφιθέατρο του «Οινοποιείου Πέτρου» στην Παλλήνη. Σε ακροατήριο 50 περίπου διαιτητών και παραγόντων της Ένωσης, ο κ. Μπριάκος μίλησε αναλυτικά για την σωστή εφαρμογή του νέου κανονισμού για το οφ-σάιντ, που είναι αρκετά δύσκολος και προϋποθέτει διαύγεια πνεύματος και εξαιρετική συνεργασία διαιτητή και βοηθού.
Έπειτα αναφέρθηκε λεπτομερώς στον τρόπο επικοινωνίας των διαιτητών αρχικά με τους παίκτες και μετά με τους προπονητές, τους γυμναστές, τους παράγοντες, τους δημοσιογράφους, τους θεατές και όλους όσους μετέχουν στην σωστή διεξαγωγή ενός αγώνα, έτσι ώστε στο τέλος να είναι όλοι όσο γίνεται πιο ευχαριστημένοι και το ποδόσφαιρο κερδισμένο από την συνεχώς μεγαλύτερη δημοφιλία του.
Φυσικά, οι αναφορές του είχαν στόχο κυρίως τους αξιολογημένους διαιτητές, οι οποίοι πρέπει να είναι το ίδιο προσεκτικοί και στις συναντήσεις των τοπικών πρωταθλημάτων, όσο και των εθνικών…
Εντύπωση προκάλεσε στα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ, όπως φυσικά και στον αρχιδιαιτητή Ηλία Ντάφλο, ο οποίος το ανέφερε και στο καλωσόρισμά του προς τον κ. Μπριάκο, η απουσία σημαντικού αριθμού διαιτητών από την εβδομαδιαία ενημερωτική συγκέντρωση. Πολύ περισσότερο που είχαν ειδοποιηθεί ότι θα ήταν εκεί για το μάθημα ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ και βασικός επιμορφωτής των διαιτητών όλης της χώρας!
Παρόντες από πλευράς διοικήσεως ήταν ο πρόεδρος Γ. Παπαμακάριος, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Ε.Δ. Ε. Τσεβάς και ο β' αντιπρόεδρος Γ. Νικολάου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money