Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗ!



Την Τετάρτη 26/11 γράψαμε για τον διαιτητή του αγώνα της 12ης αγωνιστικής Κρυονερίου-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου 1-2 κ. Κορδολαίμη: «Ο διαιτητής Κορδολαίμης είχε διαφορετική συμπεριφορά σε κάθε ημίχρονο! «Προστάτευσε» τον Ολυμπιακό (δεν τιμώρησε εξώφθαλμες παραβάσεις, έδειξε κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Κρυονερίου και απέβαλε τον προπονητή του, ενώ απέφυγε να κάνει το ίδιο κι από την άλλη πλευρά) στο α’ μέρος και ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος στο β’ 45λεπτο! Λες και κάποιος επικοινώνησε μαζί του στην ανάπαυλα και του είπε ότι ο αγώνας είχε τηλεοπτική κάλυψη και τον παρακολουθούσαν πολλοί… Οι βοηθοί Λάμπρου και Ντόστης, συμπαραστάθηκαν στον διαιτητή».

Την περασμένη Κυριακή ο κ. Κορδολαίμης διαιτήτευσε τον αγώνα Β’ εθνικής Λαμίας-Ολυμπιακού Βόλου 2-1. Διαβάστε τι έκανε ο διαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Goalpost» του Βόλου. Ακόμη κι αν υπερβάλλουν οι Βολιώτες, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…
Με τίτλο «Ο Κορδολαίμης καταδίκασε σε ήττα τον Ολυμπιακό Β. στη Λαμία», οι συντάκτες του Βόλου έγραψαν: «Θύμα του διαιτητή Βαγγέλη Κορδολαίμη έπεσε σήμερα ο Ολυμπιακός στη Λαμία. Ο ρέφερυ από την Ανατολική Αττική υποχρέωσε σε ήττα τους «ερυθρόλευκους» με 2-1, καταλογίζοντας πέναλτι στο 92' από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, σε μια φάση που ο διαιτητής «καθάρισε» το παιχνίδι για τους Λαμιώτες. Νωρίτερα, είχε φροντίσει να αφήσει τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες (στο 88') αποβάλλοντας τον Μπιτάνγκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να αποτελειώσει το έργο του στο 92'. Ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ στο 5' με κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, δέχθηκε την ισοφάριση στο 53' από τον Βασιλόγιαννη, για να ηττηθεί στο 93' με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκούρμα». Μάλιστα, συνοδεύουν το σχόλιο με το σχετικό βίντεο της φάσης που ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτυ (περισσότερες πληροφορίες στο http://www.goalpost.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=39494:o-kordolaimis-katadikase-se-itta-ton-olympiako-v-sti-lamia-2-1&Itemid=1404).

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου 
Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών του διαιτητή της αναμέτρησης στη Λαμία και των βοηθών του (Πολυχρονιάδη και Κατσικογιάννη), ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσε που εξέδωσε, καθώς υποστηρίζει ότι στο ημίχρονο υπήρξε εντολή να χάσει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, συνδέει την ανακοίνωση της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την αλλαγή στα σφυρίγματα του κ. Κορδολαίμη! Η ανακοίνωση της ΠΑΕ του Βόλου, που είναι βέβαιο ότι συζητείται:
«Για όσους δεν γνωρίζουν, η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έχει βιώσει τεράστιες αδικίες τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά και παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει να στέκεται στα πόδια της αναδεικνύοντας το μεγαλείο αυτής της ομάδας, της πόλης και των υπέροχων φιλάθλων της. Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για τις δράσεις κάποιων στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Χθες στη Λαμία, στον αγώνα Λαμίας–Ολυμπιακού Βόλου, διαδραματίστηκε ένα ακόμη έγκλημα εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Όμως αυτό που συνέβη στην Λαμία, μπορεί να σημάνει την αρχή για την αποκάλυψη όλων αυτών που ασελγούν εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Καλούμε λοιπόν τον αρμόδιο Εισαγγελέα -εάν πραγματικά ενδιαφέρεται να λάμψει η αλήθεια- να κάνει άρση απορρήτου στα κινητά του διαιτητή του αγώνα κ. Κορδολαίμη και των βοηθών του, ώστε να διαπιστώσει αν και ποιος τους τηλεφώνησε στο ημίχρονο του αγώνα και τους έδωσε εντολή να χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου.
Σημειωτέον, ότι στις 6.30’ μ.μ. (ένα τέταρτο πριν από το τέλος του α’ ημιχρόνου), η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά της: Την προσφυγή στη δικαιοσύνη για την έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΟ. Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι η αλλαγή συμπεριφοράς του κ. Κορδολαίμη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Λαμία–Ολυμπιακός Βόλου ήταν τυχαία ή μήπως αποτελεί μία ακόμη επίδειξη ισχύος εις βάρος της ομάδας μας;

Κύριοι, από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει πόλεμο απέναντι σε όλους εσάς -μαριονέτες και εντολοδόχους- που λυμαίνεστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συνεχίζετε να αδικείτε τον Ολυμπιακό Βόλου. Κύριοι, αν δεν το καταλάβατε, τελειώσατε. Όπως τελείωσαν και οι ομάδες που τελούν υπό την προστασία σας». 

* Η ανακοίνωση αυτή, που εξέδωσε την Τρίτη 9/12 η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, προκάλεσε την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1, 4 και 5) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση της 9/12)».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money