Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 5–0


Το 1-0 από τον Λαγό (δεξιά με το μούσι)

Σε παιχνίδι το οποίο φάνηκε «εύκολη υπόθεση» με βάση το αποτέλεσμα, ο επιβλητικός Παμπαιανικός νίκησε την αδύναμη Νίκη Δροσιάς 5-0.
Πολύ καλό παιχνίδι για τους παίκτες της γηπεδούχου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να προσπαθούν, δείχνοντας την διάθεση και την θέλησή τους να παίξουν και να νικήσουν.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο αμυντικούς στόχους και όταν δέχθηκαν το πρώτο γκολ, ουσιαστικά «τελείωσαν» τις λύσεις που είχαν ετοιμάσει γι’ αυτό το παιχνίδι…
Στα πρώτα 25’ λεπτά το ματς ήταν μοιρασμένο, έχοντας την κατοχή με το μέρος του ο Παμπαιανικός αλλά και χωρίς κάποια ευκαιρία για να σκοράρει. Η πρώτη καλή φάση πραγματοποιήθηκε στο 26’ με τον Μυρτάι να σουτάρει από διαγώνια θέση, τον Κατσέρη να αποκρούει και τον Κατσικώστα από κοντά να στέλνει την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι (στην συνέχεια «έσκασε» πάνω στην γραμμή τέρματος και κατέληξε πλάγιο άουτ από το διώξιμο των αμυντικών).
Στο 32’ ο Μυρτάι απείλησε ξανά τον Κατσέρη με σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της Νίκης μπλόκαρε την μπάλλα. Στο ίδιο λεπτό ο Λαγός μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή και ανετράπη φανερά. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Παπανίκου, ο οποίος νικήθηκε από τον Κατσέρη. Όμως, ο επερχόμενος Λαγός με νέο πλασέ πέρασε την μπάλλα πάνω απ’ τον τερματοφύλακα, κι έκανε το 1-0.
Δέκα λεπτά αργότερο (42’) ο Λαγός με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, απέφυγε από πλάγια δύο φορές τον αντίπαλό του αμυντικό και «σέρβιρε» στον Κατσικώστα, ο οποίος με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 45’ πάλι ο Λαγός μπήκε από πλάγια, έκανε κίνηση πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και αφού πέρασε το εμπόδιο 4 αντιπάλων έδωσε στον Μυρτάι, που σούταρε πάλι από διαγώνια θέση. Ο Κατσέρης απέκρουσε ασθενώς και ο καιροφυλακτών Κατσικώστας σημείωσε το 3-0!
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν (60’) με σουτ του Κατσικώστα στο δοκάρι και στο 64’ μετά από σέντρα του Λαγού και κακή απόκρουση των αμυντικών, ο Χατζής πλάσαρε για το 4-0. Τέλος, στο 72’ ο Κατσικώστας έκανε χατ-τρικ με κεφαλιά, σε σέντρα του Μυρτάι (5-0).
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μαργαρίτη – Δ. Τζαφόλια, Β. Τζαφόλια.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης (70’ Δημητρούλας), Λευθεροχωρίτης (73’ Τσεβάς), Τογιάλλι, Λαγός, Παπανίκου, Κατσικώστας, Τσιγάρας (63’ Παρθένης), Μυρτάι.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Σκριβάνος, Χαμζάι (70’ Γ. Μαγγίνας), Μούρτης, Λιβαθινός, Μηλιώτης, Πιπέρας, Τσαβδαρίδης, Βουγίδης (46’ Κλ. Μπέτσης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money