Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4–2

Με χατ-τρικ του Δάνη Γκίνη, τα Καλύβια εξουδετέρωσαν στο γήπεδό τους την αρκετά καλή Δόξα Αγίας Άννας με 4-2. Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Χασουράκης (1-0 σκορ ημιχρόνου).
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανταποδώσουν αλλά στο 67’ ο διαιτητής «είδε» πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων, με την εκτέλεση του οποίου ο Γκίνης έκανε το 2-0.
Ακολούθησε στο 76’ νέο τέρμα του Γκίνη (3-0) και η μείωση του σκορ (3-1) από τον Κυριακίδη στο 80’. Νέα μάχη των αντιπάλων, έβγαλε πάλι νικητή τον Γκίνη, που σημείωσε το 4-1 στο 90’ και πρόλαβε στις καθυστερήσεις (91’) να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο Ζωγράφος.
Τα Καλύβια έκλεισαν το 2014 με σερί ικανοποιητικών και αποτελεσματικών εμφανίσεων ενώ η Δόξα διανύει περίοδο αλλαγών και ανασυγκρότησης…
Η διαιτησία του Μανιώτη ήταν «τιμωρητική» για τους φιλοξενούμενους. Καλοί οι βοηθοί Καραθανάσης και Μπουξμπάουμ.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Καρύμπας, Λ. Καραγιάννης, Γιάν. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Θεοφ. Τσομπανάκης, Μασουράκης (63’ Σερμπενιάδης), Δημ. Οικονομίδης, Γκίνης, Μάτι (46’ Καρελιώτης).
ΔΟΞΑ Α.Α.: Παπαχριστόπουλος (85’ Σοφιάνοβ), Παρασκευόπουλος, Σούλης, Μπίκλης, Ζωγράφος, Κολονίκης (64’ Μάρκου), Σάββας, Κωτσαδάμ, Κυριακίδης, Γκίνι, Νικολάου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money