Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3–2



Καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η Νίκη Δροσιάς αν και αουτσάιντερ, κτύπησε το παιχνίδι στα ίσα και παραλίγο να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Σαρωνικός αν και αιφνιδιάσθηκε, δεν έχασε την συνοχή του. Έχασε ευκαιρίες και τελικά επιβλήθηκε με δυσκολία αλλά δίκαια, σ’ ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι.
Αιφνιδίασαν οι φιλοξενούμενοι (0-1) με γκολ του Τσαβδαρίδη στο 7’ αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) σχετικά γρήγορα, στο 18’, με τον Ντίνο και ο Χατζημιχαηλίδης έδωσε την πρωτοπορία (2-1) στην ομάδα του στο 35’. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (2-2) στο 60’ με τον Πιπέρα και ο Αλεξίου λύτρωσε τον Σαρωνικό πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ (3-2) στο 75’.
Διαιτητές: Σπίθας – Καρράς, Γκούβας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Τσούνης, Κετέογλου, Τσόρακας (78’ Δριτσούλας), Ζντράβα (90’ Γιαννικάκης), Ντίνος, Χατζημιχαηλίδης, Αλεξίου, Τσώκος (68’ Ναυπλιώτης).
ΝΙΚΗ: Πολεμίτης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Μούρτης, Λιβαθινός, Μηλιώτης (47’ Κιούρκος), Βουγίδης (46’ Σκριβάνος), Πιπέρας, Τσαβδαρίδης, Χαμζάι (80’ Γιαβρής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money