Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 3–1



Ανοιχτό παιχνίδι και σχετικά δύσκολη νίκη του Νικολακάκη, απέναντι στον καλό και ανταγωνίσιμο Παθιακάκη. Ο τραυματισμός (32’) του Καβάση (είχε δοκάρι στο 19’), που ήταν πολύ καλός μαζί με τον Εγιουρούμ, έκοψε τον ρυθμό του Νικολακάκη, που προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Το 1-0 πέτυχε με κεφαλιά από κόρνερ ο Μητσέας στο 10’ και το 2-0 πάλι με κεφαλιά ο Νίκος Παπαδόπουλος στο 23’.

Ο Παθιακάκης βελτιώθηκε, ισορρόπησε το ματς και στο 40’ μείωσε 2-1 με γκολ του Ντρένοβα, από εξωφρενικό λάθος του τερματοφύλακα Χρήστου Παπαδόπουλου (πήγε να ντριμπλάρει τον αντίπαλό του, έχασε την μπάλλα και δέχθηκε το γκολ)!

Στο β’ ημίχρονο παίχθηκε καλή μπάλλα και στο 65’ ο Νικολακάκης κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Εγιουρούμ για το τελικό 3-1.

Με λάθη οι διαιτητές: Μπερέτας – Πολυχρονιάδης, Σπυρόπουλος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Βλαντόιου (48’ λ.τρ. Δαμιανίδης), Τέρζιεφ, Καβάσης (32’ λ.τρ. Μουκάνης, 83’ Τσαπανίδης), Λαζαρίδης, Εγιουρούμ. 
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Κόκκας, Τζάος, Κ. Τασιούδης, Μ. Τασιούδης, Ρόμπολας, Κουλούρης (50’ Γκέος), Μυλωνάς (28’ λ.τρ. Πετράκης), Ντρένοβα (76’ Γιώτης), Μπάσολι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money