Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΡΚΟ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–1



Καλύτερη η Μαρκό, νίκησε την Σταμάτα που στάθηκε αξιόλογα με 3-1. Το ματς έγινε στα Καλύβια, λόγω έργων στο γήπεδο Μαρκοπούλου. Από την αρχή οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους και γρήγορα προηγήθηκαν 2-0, με ισάριθμα τέρματα του Γαλάνη στο 8’ και το 12’. Τα γκολ προήλθαν από αμυντικά λάθη, κυρίως του Ντιούφ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με γκολ του Λέκκα στο 30᾿. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (43’), ο Μουσαράι πέτυχε το 3-1, καθώς η Μαρκό είχε χάσει κι άλλες ευκαιρίες.

Στο β’ ημίχρονο η Σταμάτα προσπάθησε περισσότερο, είχε δοκάρι με τον Δημητρίου στο 55’ και μια καλή ευκαιρία με τον Λέκκα που απέκρουσε ο Γερογιάννης αλλά και η Μαρκό μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα με τον Γαλάνη, τον Μουσαράι και τον Κάλη, που βρέθηκαν σε θέσεις να σκοράρουν. Όμως, τίποτε δεν άλλαξε και το σκορ παρέμεινε όπως διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Διαιτητές: Παπάζογλου – Ντόστης, Λάμπρος.

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Βοροκλινιώτης, Κωστής, Ζώκος (56' Μπάστας), Κάλης (75' Σινάνι), Γαλάνης, Δημητρίου, Ραβανός, Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (66' Τσετβερίκοβ).

ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Καυγαλάκης, Καμάρας, Ντιούφ, Κουκάι (65' Μάγειρας), Μαυρίδης, Μανωλόπουλος, Χρυσικόπουλος (75' Χατζής), Δημητρίου, Λέκκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money