Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–4



Ο Λαγός μόλις έχει σημειώσει το 1-4


Εξαιρετικός ο Παμπαιανικός, διέλυσε την άμυνα του Σαρωνικού και πέτυχε την 5η συνεχή νίκη του, σκαρφαλώνοντας ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Το παιχνίδι της Αναβύσσου έδειξε καθαρά τις διαφορές των δύο ομάδων, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ ρυθμό και να απειλήσουν ενώ οι φιλοξενούμενοι -πολύ καλύτεροι- είχαν σύστημα και συνοχή στο παιχνίδι τους.

Το σκορ άνοιξε (0-1) ο Κατσικώστας στο 5’ με εξαιρετικό πλασέ στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα (σε φοβερή προσπάθεια και σέντρα του Χατζή) αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα (15’) με ατομική ενέργεια και πολύ καλό «τελείωμα» του Αλεξίου (1-1). Όμως, φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν τα ψυχικά και φυσικά αποθέματα να κυνηγήσουν την νίκη, καθώς όλες τους οι γραμμές ήταν υποτονικές… Φυσιολογικά, λοιπόν, ο δραστήριος Παμπαιανικός πέτυχε το 1-2 με απευθείας κτύπημα φάουλ του Τσιγάρα στο 43’ (αδράνησε η άμυνα).

Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 50’ με κεφαλιά του Αλεξίου, που αστόχησε μόλις αλλά στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και πέτυχαν στο 75’ το 1-3 με αυτογκόλ του Μπούκη, σε «αναμπουμπούλα» στην περιοχή του Σαρωνικού (λάθος της άμυνας) και στο 82’ το 1-4 με σκόρερ τον Λαγό (βρήκε την μπάλλα στην περιοχή μετά από κτύπημα φάουλ).

Στο 84’ ο Μπούκης απεβλήθη με κόκκινη κάρτα, επειδή κλώτσησε από πρόθεση αντίπαλο. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Τσούνης στο 89’ μετά από κτύπημα κόρνερ.

Διαιτητές: Περδίκης – Γκούβας, Δομούζης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Μαλατάνος (82’ Γιαννικάκης), Γεσιλάι, Τσούνης, Κετέογλου, Τσόρακας (62’ Δρίτσουλας), Ζντράβα (73’ Μπούκης), Ντίνος, Χατζημιχαηλίδης, Αλεξίου, Τσώκος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Δημητρούλας, Tογιάλλι, Λαγός, Παπανίκου, Κατσικώστας (71’ Παρθένης), Τσιγάρας (85’ Λόκου), Μυρτάι (90’ Νούσης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money